Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Testápolási termékek és háztartási tisztítószerek képzés az SGS-től – szerezze meg a testápolási termékek és háztartási tisztítószerek iparágában előírt minőségügyi és biztonsági követelmények kezeléséhez szükséges készségeket és alapos ismereteket.

A személyi és képzési követelmények folyamatos változásának figyelemmel kísérése időigényes feladat lehet. Szakértőink mindig naprakész információkkal rendelkeznek a testápolási termékek és háztartási tisztítószerek nemzetközi szabványainak és előírásainak változásaival és átdolgozásaival kapcsolatban. Ennek eredményeként testápolási és háztartási tanfolyamok széles választékát kínáljuk, melyek segítségével megismerkedhet a termékeit és megfelelőségi követelményeit érintő legújabb változásokkal.

Tanfolyamaink számos témában, többek között az alábbiakban kínálnak képzést:

  • kozmetikai biztonsági jelentések és toxikológiai kockázatbecslések az EU és az USA piacaihoz
  • helyes gyártási gyakorlat (GMP) 
  • BRC auditok és tudatosság, megvalósítási és auditálási készségek képzés

A tanfolyamokon a legfrissebb és legpontosabb tudnivalókat adjuk át az éppen hatályos és a várható törvényi szabályozásokról, többek között az alábbiakról:

  • EU kozmetikum irányelv 76/768/EGK
  • REACH
  • CLP rendelet az osztályozásról, címkézésről és csomagolásról
  • California Prop 65

Miért válassza az SGS testápolási termékek és háztartási tisztítószerek képzését?

A testápolási termékek és háztartási tisztítószerek képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot és erőforrásokat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Szakképzett oktatóink globális hálózata a garancia arra, hogy meg tudja szerezni a testápolási termékek és háztartási tisztítószerek iparágában előírt minőségügyi és biztonsági követelmények kezeléséhez szükséges készségeket és alapos tanácsokat.

Lépjen velünk kapcsolatba most, hogy bővebb felvilágosítást adhassunk arról, hogyan válhatnak hasznára a testápolási termékekkel és háztartási tisztítószerekkel kapcsolatos tanfolyamaink.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.