Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

ISO 26262 gépjármű funkcionális biztonsági képzés az SGS-től - a szükséges szakértelem és ismeretek az ISO 26262 szabvány bevezetéséhez szervezetébe.

Az ISO 26262 szabvány meghatározza az autóipar funkcionális biztonság követelményeit. Azonban a szabvány hatékony bevezetése bonyolult lehet. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy személyzete a megfelelő képzést kapja. Mint a működési biztonság terén akkreditált szerv, ISO 26262 gépjárműipari funkcionális biztonsági képzéseink segítségével Ön és személyzete ismereteket szerezhetnek jogi felelősségeikről, a biztonsági folyamatokról és arról, hogy miként felelhet meg az ISO 26262 követelményeinek.

Miért érdemes az SGS ISO 26262 járműipari funkcionális biztonsági képzését választani?

Segítünk Önnek megérteni a következőket:

  • ISO 26262 követelmények
  • Funkcionális biztonságban fellépő kihívások a gépjárművek fejlesztése terén
  • Formális biztonságirányítási folyamatok és ajánlott támogató folyamatok
  • Kockázatelemzés és funkcionális biztonsági koncepciók
  • Műszaki biztonsági koncepciók és rendszertervezés
  • Biztonságközpontú hardver- és szoftverfejlesztések
  • Biztonsági elemzések módszeres megközelítése

Megbízható ISO 26262 járműipari funkcionális biztonsági tréning egy vezető szolgáltatótól

Mint a járműipari tanfolyamok terén vezető szolgáltató, páratlan szakértelmet nyújtunk az ISO 26262 járműipari funkcionális biztonsági képzések terén. Képzési programunk tükrözi a funkcionális biztonság terén folyó mindenkori fejlesztéseket, és szakértőink közt találhatóak az ISO 26262 fejlesztéséért felelős német szabványügyi tanács egyes tagjai.

Tanfolyamok sorát nyújtjuk, köztük találhatóak nyilvános képzések és testre szabott modulokat tartalmazó házon belüli képzések. Emellett Járműipari Funkcionális Biztonsági Szakember (AFSP) és Járműipari Funkcionális Biztonsági Szakértő (AFSE) személyes képesítéseket biztosítunk.

Ha többet szeretne megtudni az ISO 26262-es autóipari funkcionális biztonsági képzésünkről és a személyi képesítésekről, vagy a félvezető-ipari SC-AFSP képzésünkről, vegye fel velünk a kapcsolatot.