Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Képzés az USA FDA élelmiszer- és allergén-címkézési követelményeinek megértéséhez az SGS-től – ismerje meg az élelmiszer- és allergén-címkézésről szóló FDA szabályokat és tudja meg, hogyan felelhet meg az FSMA követelményeknek.

Az FSMA megelőző ellenőrzései szabályok megkövetelik az élelmiszeripari létesítményektől, hogy ellenőrizzék az allergének kereszthatását és biztosítsák, hogy az allergének megfelelően fel vannak tüntetve a csomagolt élelmiszertermékek címkéjén. A tanfolyam bemutatja, hogyan felelhet meg az FDA általános élelmiszer-címkézési, valamint az FSMA allergén-címkézési követelményeinek.

Miért érdemes az USA FDA élelmiszer- és allergén-címkézési követelményei megértéséről szóló képzést választani az SGS-től?

A tanfolyam az alábbi témákat tárgyalja:

  • Élelmiszer-címkézési szabályok
  • Az élelmiszer-címkézés alapjai
  • Az élelmiszer-címkézés elemei
  • Feltételesen megkövetelt címkézés
  • Speciális címkézési követelmények

A tanfolyam elvégzésével Ön:

  • Megérti az FDA-nak a különböző élelmiszer-kategóriákra vonatkozó élelmiszer-címkézési követelményeit
  • Képes lesz végrehajtani az allergén-címkézési követelményeket
  • Képes lesz kategorizálni az élelmiszer-címkézési elemeket
  • Megismeri a feltételesen megkövetelt címkézés elemeit
  • Képes lesz azonosítani a bizonyos élelmiszer-kategóriákra vonatkozó speciális címkézési követelményeket

A tanfolyam elvégzését követően tanúsítást állítunk ki az Ön részére.

A tanfolyam adatai

  • Időtartam: 2 óra
  • Akkreditáció: SGS
  • Képzési lehetőségek: eLearning

Megbízható élelmiszer-biztonsági képzés vezető tanfolyam-szolgáltatótól

A szakmai képzések egyik piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk. Tanfolyamainkat olyan specialisták tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Tudjon meg további információkat az USA FDA élelmiszer- és allergén-címkézési követelményei megértéséről szóló képzéséről, lépjen velünk kapcsolatba még ma.