Az FSMA megelőző ellenőrzései szabályok megkövetelik az élelmiszeripari létesítményektől, hogy ellenőrizzék az allergének kereszthatását és biztosítsák, hogy az allergének megfelelően fel vannak tüntetve a csomagolt élelmiszertermékek címkéjén. A tanfolyam bemutatja, hogyan felelhet meg az FDA általános élelmiszer-címkézési, valamint az FSMA allergén-címkézési követelményeinek.
Miért érdemes az USA FDA élelmiszer- és allergén-címkézési követelményei megértéséről szóló képzést választani az SGS-től?
A tanfolyam az alábbi témákat tárgyalja:
- Élelmiszer-címkézési szabályok
- Az élelmiszer-címkézés alapjai
- Az élelmiszer-címkézés elemei
- Feltételesen megkövetelt címkézés
- Speciális címkézési követelmények
A tanfolyam elvégzésével Ön:
- Megérti az FDA-nak a különböző élelmiszer-kategóriákra vonatkozó élelmiszer-címkézési követelményeit
- Képes lesz végrehajtani az allergén-címkézési követelményeket
- Képes lesz kategorizálni az élelmiszer-címkézési elemeket
- Megismeri a feltételesen megkövetelt címkézés elemeit
- Képes lesz azonosítani a bizonyos élelmiszer-kategóriákra vonatkozó speciális címkézési követelményeket
A tanfolyam elvégzését követően tanúsítást állítunk ki az Ön részére.
A tanfolyam adatai
- Időtartam: 2 óra
- Akkreditáció: SGS
- Képzési lehetőségek: eLearning
Megbízható élelmiszer-biztonsági képzés vezető tanfolyam-szolgáltatótól
A szakmai képzések egyik piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk. Tanfolyamainkat olyan specialisták tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.
Tudjon meg további információkat az USA FDA élelmiszer- és allergén-címkézési követelményei megértéséről szóló képzéséről, lépjen velünk kapcsolatba még ma.