Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az élelmiszerek GMP, HACCP és FSMA megelőző ellenőrzéseinek végrehajtása az SGS-től – ismerje meg, hogy kell sikeresen bevezetni egy kombinált GMP, HACCP és FSMA megelőző ellenőrző rendszert.

A FSMA a szennyeződéses eseményekre való reakció helyett azok megelőzésére összpontosít. Az emberi élelmiszerek megelőző ellenőrzéseinek végrehajtása az egyik alapja annak, hogy megfeleljen az FSMA-nak. Képzéseink megmutatják Önnek, hogyan kell bevezetni kombinált GMP, HACCP és FSMA megelőző ellenőrzési rendszereket az emberi élelmiszerekre vonatkozóan. Ez segíteni fogja szervezetét, hogy megfeleljen mind a HACCP-alapú rendszer követelményeinek, mind pedig az FSMA megelőző ellenőrzések szabályának.

Miért érdemes az SGS-nek az emberi élelmiszerekre vonatkozó GMP, HACCP és FSMA megelőző ellenőrzések végrehajtásáról szóló képzését választani?

A tanfolyam egy sor műhelymunkán keresztül tanítja meg diákjainak az emberi élelmiszerekre vonatkozó HACCP és FSMA megelőző ellenőrzések szabályának követelményeit és azok sikeres teljesítésének módját.

A tanfolyam elvégzésével Ön képes lesz:

  • A veszélyek azonosítására és kontrollálására
  • Kritikus ellenőrzési pontok (CCP) és megelőző ellenőrzések irányítási követelményeinek kialakítására
  • Működő kombinált HACCP/FSMA élelmiszer-biztonsági terv készítésére
  • Hatékony nyilvántartási eljárások kialakítására az élelmiszer-biztonsági rendszer dokumentálása érdekében

A képzés a következők számára hasznos:

  • Élelmiszer-biztonsági vezetők
  • Végrehajtó csapatok
  • Belső auditorok
  • Tanácsadók
  • Azok számára, akik meg kívánnak felelni a HACCP-alapú (pl. a GFSI által elismert) rendszer követelményeinek
  • Mindazok számára, akik érdekeltek egy FSMA megelőző ellenőrzések szabálynak megfelelő integrált rendszer fenntartásában

A tanfolyam a következő területekre terjed ki:

  • A HACCP áttekintése és története
  • A különböző HACCP-kre és megelőző ellenőrzésekre vonatkozó koncepciók
  • A veszélyelemzést megelőző lépések
  • A HACCP és a FSMA közös vonásai
  • Biológiai, kémiai, fizikai, radiológiai és gazdaságilag motivált veszélyek
  • Folyamatábrák kidolgozása
  • Kombinált HACCP élelmiszer-biztonsági terv kialakítása
  • Kvantitatív és kvalitatív kockázatelemzési módszerek
  • Helyes gyártási gyakorlatok
  • Kritikus ellenőrzési pontok és megelőző ellenőrzések
  • Megelőző ellenőrzések és kritikus ellenőrzési pontok megfigyelése és irányítása

Előfeltételek

A tanfolyamot kezdő tanulóknak előzetes ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszer-biztonsági rendszerekről.

A tanfolyam adatai

  • Időtartam: 2,5 nap
  • Akkreditáció: SGS
  • Teljesítési mód: személyes konzultáció, szakértő által vezetett virtuális (online) képzés

A tanfolyam elvégzésekor egy SGS által kibocsátott tanúsítást fog kapni.

Megbízható élelmiszer-biztonsági képzés vezető tanfolyam-szolgáltatótól

A szakmai képzések egyik piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk. Tanfolyamainkat olyan szakemberek tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Tudjon meg többet a GMP, a HACCP és az FSMA megelőző ellenőrzései végrehajtásáról szóló képzésünkről, lépjen velünk kapcsolatba még ma.