FSMA megelőző ellenőrzésre minősített egyéni minősítés (PCQI) az SGS-től – szerezze meg FSPCA PCQI tanúsítását az FDA FSMA élelmiszerekre vonatkozó megelőző ellenőrzéseire.
Egy élelmiszer-feldolgozó létesítményben alapvetően fontos szereppel bíró megelőző ellenőrzésre minősített egyéni PCQI döntő fontosságú az élelmiszer-biztonsági tervek irányításához és előkészítéséhez, a megelőző ellenőrzések validálásához és a további teendőkhöz. Váljon megelőző ellenőrzésre minősített személlyé: végezze el speciális képzésünket az FDA által elismert egységesített tanmenettel.
Miért válassza az SGS PCQI képzését?
A következő területeken segíthetünk Önnek:
- Megelőző ellenőrzésre minősített egyéni minősítés megszerzése
- A hivatalos FSPCA PCQI tanúsítás megszerzése, amelyet az Élelmiszeripari és Gyógyszeripari Szakemberek Egyesülete (Association os Food and Drug Officials, AFDO) bocsát ki.
- Részvétel az FSPCA által kialakított képzésben, az FDA által elismert egységesített tanmenet felhasználásával
A tanfolyam témái többek között:
- Az élelmiszer-szabályozás áttekintése
- Az élelmiszer-szabályozási terv áttekintése
- Helyes gyártási gyakorlatok (GMP-k) és egyéb PRP-k
- Biológiai élelmiszer-biztonsági veszélyek
- Kémiai, fizikai és gazdaságilag motivált élelmiszer-biztonsági veszélyek
- Az élelmiszer-biztonsági terv kidolgozását megelőző lépések
- Források az élelmiszer-biztonsági tervekhez
- Veszélyelemzések és megelőző ellenőrzések meghatározása
- Megelőző ellenőrzések lefolytatása
- Élelmiszer-allergének megelőző ellenőrzései
- Élelmiszer-egészségügyi megelőző ellenőrzések
- Beszállítói lánc megelőző ellenőrzései
- Hitelesítési és validálási eljárások
- Nyilvántartásokra vonatkozó eljárások
- Visszahívási terv
- FSPCA-szabályozás áttekintése
Szerezze meg a PCQI minősítést világvezető képzési szolgáltatóval
A szakmai képzések világvezető szolgáltatójaként páratlan szaktudásunkat kínáljuk a megelőző ellenőrzésekre minősített egyénekre vonatkozó követelmények, valamint az FDA által elismert egységesített tanmenet alapos megismerése terén.
A tanfolyam azok számára hasznos, akik meg kívánnak felelni a PCQI képzési követelményeinek, ideértve a következőket:
- Igazgatók/alelnökök az élelmiszer-biztonság területén
- Karbantartási vezetők
- Termelési felügyelők
- Termelési vezetők
- Egészségügyi felügyelők
- Üzemvezetők
- Minőségbiztosítási koordinátorok és vezetők
- Biztonsági vezetők
- Képzési felügyelők
- Vezető műszerészek
- Csomagolási felügyelők és vezetők
- Szabályozó személyzet
Előfeltételek
Javasoljuk a helyes gyártási gyakorlatok (GMP), a HACCP vagy az élelmiszer-biztonsági rendszerek terén szerzett előzetes tudást. Online tanulóinknak internetkapcsolattal rendelkező számítógépre és telefonkapcsolatra van szükségük.
A tanfolyam adatai
Időtartam: 2,5 nap
Akkreditáció: FSPCA, AFDO
Teljesítési mód: személyes konzultáció, szakértő által vezetett virtuális (online) képzés
Sikeres teljesítés esetén a tanulók hivatalos FSPCA PCQI tanúsítást kapnak, amelyet az Élelmiszeripari és Gyógyszeripari Szakemberek Egyesülete (Association os Food and Drug Officials, AFDO) bocsát ki.
A megelőző ellenőrzésekre minősített egyének képzésére vonatkozó további információkért lépjen kapcsolatba velünk még ma.