Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az élelmiszerek FSMA megelőző ellenőrzéseinek kidolgozásáról és végrehajtásáról szóló képzés az SGS-től – ismerje meg az élelmiszerek megelőző ellenőrzéseiről szóló FSMA szabály gyakorlati végrehajtását.

Az FSMA emberi élelmiszerekre vonatkozó megelőző ellenőrzésekről szóló szabály (PC Human Food rule) megköveteli az élelmiszer-ipari létesítményektől, hogy rendelkezzenek helyben olyan élelmiszer-biztonsági tervvel, amely tartalmaz veszélyelemzést és kockázatalapú megelőző ellenőrzéseket. Tanfolyamunk megmutatja Önnek, hogyan tudja rendszerét az FSMA szabálynak megfelelően kialakítani.

Miért érdemes az SGS FSMA megelőző ellenőrzések végrehajtásáról szóló képzését választani?

Ez a tanfolyam bemutatja Önnek, hogyan feleljen meg az FSMA követelményeknek a veszélyelemzések levezetése, a megelőző ellenőrzések azonosítása és kezelése és a dokumentáció kidolgozása által. Ez magában foglalja az emberi élelmiszerekre vonatkozó megelőző ellenőrzésekről szóló szabály gyakorlati végrehajtását, beleértve a helyes gyártási gyakorlatokat (B. alrész), a veszélyelemzést, a megelőző ellenőrzéseket és az élelmiszer-biztonsági tervet. A tanfolyamon esettanulmányokat és gyakorlati példákat alkalmaznak.

A tanfolyam azoknak szól, akik gyakorlati útmutatást keresnek az FSMA emberi élelmiszerekre vonatkozó megelőző ellenőrzésekről szóló szabály végrehajtására vonatkozóan.

Előfeltételek

Javasoljuk, hogy a tanfolyamot végző tanulók rendelkezzenek előzetes tudással a helyes gyártási gyakorlatokról (GMP), a HACCP-ről vagy legyen gyakorlatuk az élelmiszer-biztonsági rendszerek terén.

A tanfolyam adatai:

  • Időtartam 2,5 nap
  • Akkreditáció: SGS
  • Teljesítési mód: személyes konzultáció, szakértő által vezetett virtuális (online) képzés

A tanfolyam elvégzésekor egy SGS által kibocsátott tanúsítást fog kapni.

Megbízható élelmiszer-biztonsági képzés, vezető tanfolyam-szolgáltatótól

A szakmai képzések egyik piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk. Tanfolyamainkat olyan szakértők tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Tudjon meg többet az emberi élelmiszerek FSMA megelőző ellenőrzéseinek kidolgozásáról és végrehajtásáról szóló képzéseinkről, lépjen velünk kapcsolatba még ma.