Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

EU-s faipari szabályozási képzés az SGS-től - a képzés eredményeként jobban megismerheti a szerepét és felelősségeit akkor, amikor első alkalommal faanyagot szállít az európai piacra.

Az Európai Unió 995/2010 számú rendelete szabályozza azoknak a Piaci szereplőknek a kötelezettségeit, akik első alkalommal fát és fatermékeket szállítanak az európai piacra. Az Üzemeltetőknek 2013 márciusára, amikor a rendelet kötelezővé érvényűvé válik, működő Átvilágítási Rendszerrel kell rendelkezniük.

Miért érdemes az SGS EU Faipari Szabályozási képzéseit választani?

A tanfolyam résztvevői megismerik az EU faipari rendeletét. A tanfolyam a következőkkel kapcsolatos pontokra terjed ki:

  • Piaci szereplők (azok a szervezetek és magánszemélyek, amelyek illetve akik a fatermékek forgalmazásáért felelősek az európai piacon)
  • A kellő gondosság elvén alapuló rendszer követelményei (beleértve az információgyűjtésre, a kockázatbecslére és a kockázatcsökkentésre vonatkozó mechanizmusokat is)
  • A felügyeleti lánc és a külső ellenőrzési programok szerepe

Ezen az egynapos tanfolyamon a résztvevők megismerhetik és elemezhetik a 4. Cikk (A piaci szereplők kötelezettségei) és a 6. Cikk (A kellő gondosság elvén alapuló rendszerek) előírásait, és az Európai Unió Faipar Rendeletének más támogató Cikkeit.

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, ha szeretne többet tudni az EU Faipari Rendeletéről.