Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Erdészeti és faipari képzés az SGS-től – ismerje meg mélységében a Forest Stewardship Council (FSC) által bevezetett felügyeleti lánc szabvány követelményeit!

Erdészeti és faipari tanfolyamaink segítségével mélységében ismerheti meg a Forest Stewardship Council® (FSC®) által bevezetett felügyeleti lánc szabvány követelményeit. Erdészeti és faipari tanfolyamaink segítségével a résztvevők fejleszthetik az életpályájuk erősítéséhez szükséges szakmai készségeket, csökkenthetik vállalata kockázatát, javíthatják hatékonyságát és növelhetik versenyelőnyét.

Miért válassza az SGS erdészeti és faipari képzését?

Az erdészeti és faipari képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

További tájékoztatásért erdészeti és faipari tanfolyamainkról olvasson tovább, vagy lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.