Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ISO 22000 Belső auditor képzés élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerekhez (ÉBIR) – fejlessze ki a belső audit elvégzéséhez szükséges készségeket.

A résztvevők megszerezhetik az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket, és hozzájárulhatnak folyamatos fejlesztésükhöz. A résztvevőknek már a tanfolyam előtt rendelkezniük kell az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek és az ISO 22000:2005 szabvány alapismereteivel. A háttérismereteket az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerekről szóló tudatossági képzésünkön szerezhetik meg.

A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek:

  • Meghatározni a belső auditor feladatait és a belső audit szerepét az irányítási rendszer fenntartásában és fejlesztésében
  • Meghatározni, az élelmiszerlánc folyamataival és a veszélyelemzési modellen alapuló ÉBIR-rel kapcsolatosan, az ISO 22000:2005 célját és struktúráját.
  • Megtervezni és elvégezni az ÉBIR belső auditját az ISO 19011 szabvány szerint, valamint jelentést írni arról

A képzés prezentációkból, műhelymunkából és szerepjáték-feladatokból áll.

Miért válassza az ISO 22000 belső auditor képzést az SGS-től?

Tanfolyamainkat olyan oktatók tartják, akik szakértők mind a minőségirányítási rendszerek, mind az oktatás területén. Tudását és képességeit interaktív és gyakorlatias megközelítéssel fejlesztjük.

Az SGS ISO 22000 belső auditor képzésével kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!