Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ISO 22000:2018 belső auditor képzés során a résztvevők elsajátítják mit kell tenniük az ISO 22000:2018 szabványnak megfelelő élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer belső auditja során.

A résztvevők a tanfolyamon megszerezhetik a következőkhöz szükséges tudást és készségeket:

 • Az ISO 22000:2018 vagy ezzel egyenértékű élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer szabványon alapuló belső audit elvégzését
 • Az irányítási rendszer hatékony bevezetéséről és működéséről készítendő dokumentált információk elkészítését az ISO 19011 szabványnak megfelelően

A tanfolyam elvégzésével a résztvevők képesek lesznek:

 • A PDCA ciklusra (tervezés-megvalósítás-ellenőrzés-intézkedés) hivatkozva elmagyarázni az ISO 22000:2018 szabványon alapuló élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működését, valamint a belső audit szerepét az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek működése és fejlesztése során.
 • Megérteni a belső auditor szerepét és felelősségeit az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek belső auditjának tervezése, végrehajtása, dokumentálása és az auditok utógondozása során az ISO 19011 szabvánnyal összhangban.
 • Az ISO 22000:2018 szabványnak megfelelő élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer belső auditjának tervezését, végrehajtását, dokumentálását és utógondozását az ISO 19011 szabvánnyal összhangban.

A képzés a CQI (Chartered Quality Institute, CQI) és az IRCA (International Register of Certified Auditors) által akkreditált tanfolyam. 2023-PT 252.

Tanúsítás

Azok a résztvevők, akik sikeresen megfelelnek az írásbeli vizsgán és a folyamatos értékelésen, oklevelet kapnak, amely megfelel az IRCA auditor / vezető auditor minősítésre vonatkozó követelményeknek. Az oklevél a tanfolyam utolsó napjától számított ötéves időszakra érvényes, és CQI/IRCA auditor minősítést jelent.

Azok a résztvevők, akik nem felelnek meg az írásbeli vizsgán és a folyamatos értékelésen, részvételi igazolást kapnak.

Előfeltételek

A tanfolyam megkezdésének előfeltétele, hogy a jelentkezők megfelelő tudással rendelkezzenek a következőkről:

 • Irányítási rendszerek
  • A PDCA-ciklus ismerete
 • Élelmiszer-biztonsági irányítás
  • Alapvető ismeretekkel rendelkezik az élelmiszer-biztonsági irányítási koncepciókról, beleértve a HACCP-t, a veszély- és kockázatelemzést és -irányítást
  • Alapvető ismeretekkel rendelkezik az élelmiszer-biztonsági irányítás, az ügyfél-elégedettség és az ügyfél élelmiszer-biztonsági követelmények közötti kapcsolatról
  • Ismeri az általánosan használt élelmiszer-biztonsági irányítási kifejezéseket és fogalommeghatározásokat, az ISO 220000 használatához.
 • ISO 22000
  • Ismeri az ISO 22000 követelményeit, amelyeket az IRCA által tanúsított FSMS alapozó képzés vagy azzal egyenértékű képzés elvégzésével lehet elsajátítani

Miért érdemes az SGS-t választani?

A professzionális képzések piacvezetőjeként sokéves tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a hatékony tanulást és fejlődési lehetőségeket Tanfolyamainkat olyan szakértők tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Forduljon hozzánk, ha többet szeretne tudni az ISO 22000:2018 belső auditori képzési tanfolyamról