Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés áttekinti a Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) tanúsítási rendszer céljait és követelményeit.

A képzés kitér a Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) rendszerekkel kapcsolatban a Codex Alimentarius Bizottság által ajánlott helyes gyártási gyakorlatra és kezdő lépésekre is. Bevezetjük Önt az eljárásalkotó műhelymunkába és a GMP-auditok rendszerébe.

A HACCP megfelelés és tanúsítás az élelmiszer-biztonságot és -higiéniát fenyegető veszélyekre irányítja a figyelmet. Segítségével vállalata bizonyíthatja a biztonságos élelmiszer iránti elkötelezettségét, ami különösen hasznos lehet, amikor állami hatóság vagy egyéb érintett ellenőrzésére kerül sor.

A képzés mindenki számára hasznos bevezetés, aki HACCP- vagy GMP-tanúsítási rendszer kialakításában, megvalósításában vagy irányításában érintett. Ha például a HACCP belső audit vagy a HACCP vezető auditor tanfolyamokhoz hasonló más HACCP képzésben is részt kíván venni, akkor ezen a tanfolyamon olyan ismereteket szerezhet a rendszerrel kapcsolatban, amelyre bátran építheti auditálási készségeit.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bővebb felvilágosítást adhassunk a HACCP tudatossági képzéssel kapcsolatban!