Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ennek a képzésnek a segítségével az FSSC 22000 élelmiszer-biztonsági irányítási (ÉBIR) szabvány követelményeit ismerheti meg.

Az Európai Élelmiszer- és Italgyártók Szövetsége (CIAA – Confederation of the Food and Drink Industries of the European Union) által támogatott Foundation for Food Safety Certification (FFSC – Alapítvány az Élelmiszer-biztonsági Tanúsításért) felügyeliezt az új tanúsítási rendszert, amelyet most már a Global Food Safety Initiative (GFSI – Globális Élelmiszerbiztonsági Kezdeményezés) is elismer ésbenchmarkként alkalmaz.

Az élelmiszergyártás és -beszerzés globalizációjával hosszabb és összetettebb élelmiszerláncokkal találkozunk, ami az élelmiszer-biztonság kockázatainak növekedését vonja maga után. Ez a képzés azok számára lett kialakítva, akik állati termékeket, romlandó növényi termékeket, hosszú eltarthatósági idejű termékeket és (egyéb) élelmiszer-összetevőket, mint például adalékanyagokat, vitaminokat és biokultúrát feldolgozó élelmiszergyártók élelmiszer-biztonsági irányításában érintettek.

A képzés áttekinti az FSSC 22000 és ISO/TS 22002-1 szabvány céljait és követelményeit, és az alkalmazásuk által elérhető módszertani fejlesztés lépéseit. A képzés sikeres elvégzésével meg tudja határozni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer (ÉBIR) céljait. Magyarázatot tud adni az ÉBIR követelményeivel és tanúsításával kapcsolatos kérdésekre, és az ÉBIR folyamatos fejlesztéséhez való hozzájárulásának módjára.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Az SGS FSSC 22000 tudatossági képzésével kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!