Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Élelmiszerbiztonsági és élelmiszer-higiéniai haladó tanfolyamok az SGS-től – szerezze meg a vendéglátóiparban alkalmazott élelmiszerbiztonság és higiénia kezeléséhez szükséges ismereteket és készségeket.

A Covid19-re vonatkozó információkkal és szabályozásokkal frissítve

A tanfolyamon megszerezheti az élelmiszerbiztonságra és élelmiszer-higiéniára vonatkozó ismereteket és készségeket, amelyek a vendéglátóipari létesítményekben végzett munkák irányításához szükségesek, biztosítva a legmagasabb szintű higiénia fenntartását, valamint azt, hogy a helyiség megfeleljen az adott ország élelmiszerbiztonsági szabályozásainak. Olyan témákat érint, mint például az élelmiszer-kezelő csapat irányítása és a Covid-19 kockázatát csökkentő irányítási technikák.

Mit tanulhat meg a tanfolyamon?

A tanfolyam elvégzésével:

  • Megismerheti az élelmiszerbiztonság és élelmiszer-higiénia kezelésének módját a vendéglátóiparban
  • Megismerheti, hogyan biztosíthatja az élelmiszerbiztonságra vonatkozó összes jogi követelménynek való megfelelést
  • Megismerheti, hogyan kell irányítani egy élelmiszer-kezelő csapatot olyan módon, hogy az összes elkészített étel biztonságos legyen a fogyasztók számára
  • Képes lesz alkalmazni, fenntartani és javítani az élelmiszerbiztonsági ellenőrzéseket a vállalkozáson belül
  • Megismerheti, hogyan biztosíthatja, hogy az élelmiszerbiztonságra és -higiéniára vonatkozó minden vezetői kötelezettség teljesül
  • Megismerheti a Covid19-cel kapcsolatos legfontosabb kockázati területeket a vendéglátóipari ellátási láncban
  • Megismerheti a Covid19-cel kapcsolatos kockázatok mérsékléséhez szükséges értékelési és kezelési technikákkal

Előzetes követelmények

A tanfolyamra való beiratkozáshoz a tanulóktól a következőket várjuk el:

  • Legyen tagja egy vendéglátóipari létesítményben dolgozó vezetői csapatnak
  • Ismerje azokat az élelmiszerbiztonsági veszélyeket, amelyek jelen lehetnek a vendéglátóipari környezetben
  • Ismerje a Covid19-re vonatkozó aktuális nemzeti irányelveket és jogszabályi követelményeket

Információk a tanfolyamról

A tanfolyam időtartama: 3 nap vagy 24 óra
Teljesítési mód: személyes konzultáció, virtuális oktató által vezetett (VILT) képzés
Akkreditáció: SGS

A tanfolyam elvégzésének igazolása

Azok a résztvevők, akik sikeresen teljesítik a vizsgát, tanúsítványt kapnak erről. Azok a résztvevők, akik nem felelnek meg a vizsgán, ám a teljes tanfolyamon részt vettek, igazolást kapnak a részvételről.

Miért érdemes az SGS-t választani?

A professzionális képzések piacvezetőjeként sokéves tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a hatékony tanulást és fejlődési lehetőségeket. Tanfolyamainkat nagy tapasztalattal rendelkező trénerek tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le a helyét a vendéglátóiparban alkalmazott élelmiszerbiztonságról és élelmiszer-higiéniáról szóló haladó tanfolyamunkon.