Élelmiszerbiztonsági és élelmiszer-higiéniai haladó tanfolyamok az SGS-től – szerezze meg a vendéglátóiparban alkalmazott élelmiszerbiztonság és higiénia kezeléséhez szükséges ismereteket és készségeket.
A Covid19-re vonatkozó információkkal és szabályozásokkal frissítve
A tanfolyamon megszerezheti az élelmiszerbiztonságra és élelmiszer-higiéniára vonatkozó ismereteket és készségeket, amelyek a vendéglátóipari létesítményekben végzett munkák irányításához szükségesek, biztosítva a legmagasabb szintű higiénia fenntartását, valamint azt, hogy a helyiség megfeleljen az adott ország élelmiszerbiztonsági szabályozásainak. Olyan témákat érint, mint például az élelmiszer-kezelő csapat irányítása és a Covid-19 kockázatát csökkentő irányítási technikák.
Mit tanulhat meg a tanfolyamon?
A tanfolyam elvégzésével:
- Megismerheti az élelmiszerbiztonság és élelmiszer-higiénia kezelésének módját a vendéglátóiparban
- Megismerheti, hogyan biztosíthatja az élelmiszerbiztonságra vonatkozó összes jogi követelménynek való megfelelést
- Megismerheti, hogyan kell irányítani egy élelmiszer-kezelő csapatot olyan módon, hogy az összes elkészített étel biztonságos legyen a fogyasztók számára
- Képes lesz alkalmazni, fenntartani és javítani az élelmiszerbiztonsági ellenőrzéseket a vállalkozáson belül
- Megismerheti, hogyan biztosíthatja, hogy az élelmiszerbiztonságra és -higiéniára vonatkozó minden vezetői kötelezettség teljesül
- Megismerheti a Covid19-cel kapcsolatos legfontosabb kockázati területeket a vendéglátóipari ellátási láncban
- Megismerheti a Covid19-cel kapcsolatos kockázatok mérsékléséhez szükséges értékelési és kezelési technikákkal
Előzetes követelmények
A tanfolyamra való beiratkozáshoz a tanulóktól a következőket várjuk el:
- Legyen tagja egy vendéglátóipari létesítményben dolgozó vezetői csapatnak
- Ismerje azokat az élelmiszerbiztonsági veszélyeket, amelyek jelen lehetnek a vendéglátóipari környezetben
- Ismerje a Covid19-re vonatkozó aktuális nemzeti irányelveket és jogszabályi követelményeket
Információk a tanfolyamról
A tanfolyam időtartama: 3 nap vagy 24 óra
Teljesítési mód: személyes konzultáció, virtuális oktató által vezetett (VILT) képzés
Akkreditáció: SGS
A tanfolyam elvégzésének igazolása
Azok a résztvevők, akik sikeresen teljesítik a vizsgát, tanúsítványt kapnak erről. Azok a résztvevők, akik nem felelnek meg a vizsgán, ám a teljes tanfolyamon részt vettek, igazolást kapnak a részvételről.
Miért érdemes az SGS-t választani?
A professzionális képzések piacvezetőjeként sokéves tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a hatékony tanulást és fejlődési lehetőségeket. Tanfolyamainkat nagy tapasztalattal rendelkező trénerek tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.
Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le a helyét a vendéglátóiparban alkalmazott élelmiszerbiztonságról és élelmiszer-higiéniáról szóló haladó tanfolyamunkon.