Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés segítségével megérti a BRC Csomagolásokra és csomagoló anyagokra vonatkozó globális szabvány 5.

kiadására alapuló tanúsítási folyamatot. A képzés segítségével a résztvevők elsajátítják a tanúsítási folyamatokra vonatkozó alapismereteket, és biztos háttértudást szereznek a Globális csomagolás és csomagoló anyag szabványt illetően, továbbá arról, hogy az hogyan javíthatja vállalati módszereit.

A képzés bevezetést ad bármely a BRC csomagolásokra és csomagoló anyagokra vonatkozó globális szabványának 5. kiadásának tanúsításának elérésében, bevezetésében és fenntartásában érintett szakember számára. A tanúsítási folyamatban újonnan érintettek számára biztos háttérismeretek biztosítunk! Ez a képzés biztos alapismereteket ad a két napos Hogyan vezessük be a csomagolásokra és csomagolóanyagokra vonatkozó globális szabvány 5. kiadására vonatkozóan.

A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek értelmezni:

  • A csomagolásokra és csomagolóanyagokra vonatkozó globális szabvány 5. kiadásában foglalt követelményeinek alapelveit
  • A gyakorlatban dokumentál rendszer kidolgozásához és bevezetéséhez szükséges koncepciókat a szabvány követelményeinek való megfelelés érdekében
  • Hogyan zajlanak a szabvány szerinti tanúsítási auditok és mit érintenek
  • a harmadik fél által végzett tanúsítás alapelveit

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Vegye a kapcsolatot az SGS-szel még ma, és tudja meg hogyan profitálhat Ön és vállalata az SGS BRC Csomagolások és csomagolóanyagok tudatossági képzéséből!