Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS BRC Global Food Standard szabvány alapozó képzése segítségével megismerheti a British Retail Consortium (BRC – Brit Kereskedelmi Konzorcium) Global Food Standard szabványát, és elő tudja mozdítani a hozzá kapcsolódó megvalósítási folyamatot.

Ha vállalata olyan élelmiszergyártó, -beszállító vagy -kereskedő vállalkozás, amely erre a szabványra kíván irányítási rendszereket kiépíteni – és azok követelményeinek meg kíván felelni –, akkor ez a képzés pontosan Önnek szól.

A képzés elvégzése után elő tudja majd segíteni a BRC Global Food Safety szabvány követelményeire épülő irányítási rendszerek megvalósítását. Ezek a követelmények az élelmiszer-minőséget és -biztonságot, a gyártási és/vagy kereskedelmi folyamatokat és a jogi kötelezettségeket érintik.

A részvétel előfeltétele az élelmiszer-biztonsági vagy a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point; veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) programok bizonyos szintű ismerete.

A tanfolyam vázlata:

  • Az élelmiszer-biztonsági rendszerek története
  • BRC-relevancia
  • A PAC / HACCP fő gondolatai és értékelési alapelvei
  • A PAC / HACCP értékelési módszerei és az élelmiszer-biztonsági szabványok alkalmazása

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk a BRC Global Food Standard szabvány alapozó képzéséről.