Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés bevezetést ad az élelmiszer allergének menedzsment rendszereibe (ÉAMR), és annak az SAS (Service Allérgie Suisse) által kidolgozott alapelveibe.

A képzés célja, hogy a résztvevőkkel megértesse az AHA szabványt (Allergia, Haut, Asthma; magyarul allergia, bőr, asztma), ami meghatározza az SAS minőségi címkéjével ellátott termékek rendszerére, folyamataira vonatkozó és minden egyéb termék vonatkozású általános követelményeket. A résztvevők megismerik az élelmiszer allergéneket, a különböző táplálék intoleranciákat, az allergén kockázatok kezelését, valamint az élelmiszer allergénekre és intoleranciákra vonatkozó törvényi és címkézési előírásokat.

Az SGS képzése minden alkalmazotthoz szól, aki az ÉAMR fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Amennyiben további képzések elvégzését is tervezi, a képzés során elsajátítja azokat az ismereteket, amelyekre az auditálási képességek épülnek.

A képzés előadásokból és workshopok formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-szel még ma, és tudjon meg többet AHA Élelmiszer allergén menedzsment képzésünkről.