Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Árucikk-tanfolyamok az SGS-től – alkalmazottak és szakemberek folyamatos oktatása iparági szakértőkkel.

Képzésünk időszerű problémák köré épül, így segítségével megismerheti a különféle vizsgálati stratégiákat, ellenőrzési és képzési költségvetését pedig a lehető legjobban tudja kihasználni.

Képzett tudósaink készen állnak, hogy választ adjanak az alábbi területeket érintő kérdéseire:

  • Különféle termékek alapvető minősége
  • Mikotoxinok 
  • Növényvédőszer-maradékok 
  • Mikrobiológiai vizsgálat 
  • Cukor-szemináriumok

Miért érdemes az SGS árucikktanfolyamait választania?

A mezőgazdasági képzések piacvezető vállalataként olyan tapasztalatokat és szakértelmet kínálunk, amely a legtöbbet hozza ki a képzésre fordítható keretéből. Műszaki szakértőink és képzési lehetőségeink széles skálája segítségével hatékonyabban érheti el képzési célkitűzéseit.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk arról, hogyan válhatnak vállalata hasznára mezőgazdasági tanfolyamaink.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.