Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mezőgazdasági képzési tanfolyamaink az SGS-nél létfontosságú ismereteket nyújtanak a szakembereknek a vetőmagokról, termésről, erdőgazdálkodásról, műtrágyákról, bio-üzemanyagokról és más mezőgazdasági szolgáltató iparágakról.

A sikeres mezőgazdasági vállalatok jellemző ismertetőjegye a folyamatos fejlődés iránt elkötelezett szakember gárda. Széleskörű oktatási szolgáltatásaink magukban foglalják a vetőmag mintavételezési képzéseket, vetőmagminőségi workshopokat, cukor szemináriumokat és webinarokat különböző témákban.

Sok tanfolyamunk kínál további oktatási krediteket is, amelyek segítik a résztvevők iparághoz fűződő szakmai fejlődését, miközben hozzájárulnak a vállalaton belüli hatékonyság növeléséhez, csökkentik a kockázatot és növelik a versenyképességet.

Miért érdemes az SGS képzési tanfolyamait választania?

A mezőgazdasági képzések piacvezető vállalataként olyan tapasztalatokat és szakértelmet kínálunk, ami a legtöbbet hozza ki az Ön képzésre fordítható keretéből. Szakértelmünk és képzéseink sokoldalúsága segít Önnek, hogy hatékonyan és gyorsan valósítsa meg céljait.

Ha többet szeretne megtudni mezőgazdasági képzéseinkről, olvasson tovább, vagy lépjen kapcsolatba velünk még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.