Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Repülőgépipari képzések az SGS-től – támogatja az iparági szakemberek számára legfontosabb készségek elsajátítását.

A repülőgépiparban a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek kell megfelelni, legyen szó akár tervezésről, gyártásról vagy nagyjavítási és javítási szolgáltatásokról.

A legfrissebb ipari követelmények és az AS 9100 minőségirányítási szabványra is kiterjedő szaktudás ismeretéhez személyzetének hatékony képzésre van szüksége. Repülőgépipari tanfolyamainkon elsajátíthatóak az üzletfejlesztéshez elengedhetetlen ismeretek és készségek. Segítünk a résztvevőknek az életpályájuk erősítéséhez szükséges szakmai készségek fejlesztésében, az Ön által képviselt szervezet kockázatának csökkentésében,hatékonyságának javításában és versenyelőnyének növelésében.

Miért válassza az SGS repülőgépipari tanfolyamait?

A repülőgépipari képzés világpiacának vezetőjeként tapasztalatot és szakértelmet kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Műszaki szakértőink és képzési lehetőségeink széles skálája segítségével hatékonyabban érheti el képzési célkitűzéseit.

A repülőgépipari tanfolyamainkkal kapcsolatos további információért olvasson tovább, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.