Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Iparág specifikus képzések az SGS-től - iparág specifikus munkaerőfejlesztési megoldások teljes skálája számos tevékenység és üzletág számára.

Bármely iparágban tevékenykedik és bármely képzettségi szintű munkaerővel rendelkezik, iparág specifikus képzéseinkkel segítünk a munkaerő készségeinek fejlesztésében, és új készségek elsajátításában. A résztvevőknek segítünk megtalálni azt a szakmai fejlődési irányt, amely számukra hosszú távú stabilitást eredményez. Emellett képzéseink segítik a hatékonyság javítását, a kockázatkezelést, és versenyképességi előnyökhöz juttatják vállalatát.

További információért arról, hogy iparág specifikus képzéseink hogyan segíthetnek vállalkozásának lépjen kapcsolatba velünk még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.