Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szén-dioxid elszámolás és ÜHG-leltár (ISO 14064-1) képzés az SGS-től - tanulja meg hogyan jelentse, felügyelje és csökkentse a kibocsátásokat.

Hogyan befolyásolja a klímaváltozás problematikája az Ön vállalatát? Az Ön vállalata mit tesz az üvegházhatást okozó gáz (ÜHG) emisszió szabályozása érdekében? A jogszabályok egyre növekvő száma, a piaci szereplők nyomása és az egyre nagyobb hangsúlyt kapó felismerés, hogy a szén-dioxid kezelése kereskedelmi előnyhöz juttathatja a vállalatokat, arra késztet számos céget, hogy szén-dioxid kibocsátását monitorozza, arról jelentést tegyen és csökkentse.

A helyi közönség érdeklődési körének és képzési céljainak megfelelő szén-dioxid elszámolási és ÜHG-leltár kurzusokat kínálunk! Ezek olyan tudatossági kurzusokat foglalnak magukban, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a résztvevőket alapvető bevezető ismeretekkel lássák el a szén-dioxid elszámolásra vonatkozó megközelítéseket, szabványokat és módszertanokat illetően.

Ezen kívül olyan kurzusokat is kínálunk, amelyek úgy állítottunk össze, hogy a résztvevők a kurzus elvégzése után maguk is képesek legyenek elkészíteni és kezelni egy vállalati ÜHG-leltárt az ISO 14064-1 és a WRI/WBCSD GHG Protocol előírásainak megfelelően: Vállalati elszámolási és bejelentési szabvány. Ezek a nemzetközileg is elismert szabványok számos nemzeti és helyi előírás alapját képezik.

A tanfolyamok előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből állnak.

Az Ön közelében megrendezésre kerülő nyilvános képzésekre vonatkozó további részletekért tekintse meg a képzési tervet, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Igény esetén kihelyezett képzéséket is tartunk, amelyeket kifejezetten az Önt érdeklő témakörök szerint állítunk össze.

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-szel még ma, és tájékozódjon a klímaváltozási képzés részvételi követelményeiről!