Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátásának kötelező és önkéntes jelentéséhez az SGS igazolási és tanúsítási szolgáltatásokat kínál Önnek.

Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy az ÜHG-kibocsátás és a kibocsátáscsökkentések jelentése teljes, következetes és pontos legyen. Kibocsátási tanúsítványunk megállapítja, hogy az emisszió megfelel-e a határértékeknek és az önkéntes jelentés követelményeinek. Elvégezzük a kibocsátáscsökkentések tanúsítását is. Éghajlatváltozási programunk segítségére lesz az ÜHG-kibocsátás kereskedelemben is. A hitelesítési eljárások szabványosításával programunk segítségére lehet a nemzetközi rendszerekhez való csatlakozásban.

Az SGS Éghajlatváltozás képzési megoldásai segítenek Önnek tudatossági vagy professzionális szintet elérni a Szén-dioxid lábnyom és az Üvegházhatású gázok elszámolása és hitelesítése (ISO 14064) terén. Emellett személyre szabott házon belüli képzést is kínálunk az Ön igényei szerinti adott témakörökben.

Hívjon bennünket még ma, és érdeklődjön az iparágában elérhető éghajlatváltozási szolgáltatásainkról, melyek versenyelőnyt biztosíthatnak vállalata számára.