Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

E-Valuator az SGS-től – a vámügyi értékelési szolgáltatások segítségével megállapíthatja, ha a számlán szereplő összeg kisebb, mint a ténylegesen fizetett, a kereskedelmet pedig felgyorsíthatja.

A kisebb összeggel kitöltött vámáru-nyilatkozat lelassítja a kereskedelmet, és akár gazdasági károkat is okozhat. A gyorsabb, hatékonyabb vámügyintézéshez az egész folyamat pontos felügyelete szükséges. Az új, integrált értékelési modellre épülő SGS E-Valuator olyan dinamikus, automatizált rendszer, amely valós időben elemzi az importszállítmányokat. A gyanús vámáru-nyilatkozatok kiemelésével jobb felügyeletet és gyorsabb kereskedelmet tesz lehetővé.

Miért érdemes az SGS E-Valuator szolgáltatását választania?

A vámügyek feletti hatékonyabb rendelkezés elősegítésére az E-Valuator:

  • A korábbi hitelesített adatokkal összevetve valamennyi bejövő szállítmányt megvizsgál
  • Azonnal azonosítja azokat a szállítmányokat, amelyek esetében magas a csalás valószínűsége – így vámügyintézői hatékonyabban összpontosíthatják erőfeszítéseiket
  • Az Ön szükségleteire szabott, munkagyakorlatához és preferenciáihoz igazított megoldást nyújt
  • A WTO értékelési és kereskedelemfejlesztési megállapodások valamennyi előírásának megfelel

Megbízható vámügyi értékelési szolgáltatások a világ egyik vezető szolgáltatójától

A világ egyik vezető tanúsítási, hitelesítési, ellenőrzési és vizsgálati szervezeteként mélyre ható szakismerettel állunk rendelkezésére világszerte a vámügyek minden vonatkozásában. Globális szakértelmünk és tapasztalatunk ideális helyet biztosít számunkra vámügyintéző csapata támogatásához. A rendszerből származó visszajelzési és irányítási adatok elemzésével a lehető legjobb hatékonyságot tudjuk biztosítani egyre növekvő vámáruforgalma kezelésében.

Az SGS E-Valuator programja kínálatából:

  • Többszörös árfelügyelet
  • Rendszeres frissítés
  • Automatikus szűrés
  • Értesítések
  • Irányítási adatok kérésre

Alapos képzés

Kiképezzük munkatársait az E-Valuator rendszer gyors és hatékony kezelésére. A képzésen megszerzett készségek hozzáadott értékként jelennek meg a vámügyi csoportban. Ahol csak lehetséges, gondoskodunk róla, hogy saját csapata mindent el tudjon végezni. A plusz képzés és a még képzettebb munkaerő többlethasznot jelent vállalkozásának.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tudjon meg többet arról, hogy miként irányíthatja hatékonyabban vámügyi folyamatait az E-Valuator rendszerünk segítségével!