Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Megfigyelési szolgáltatások az SGS-től - a gondos eljárások támogatására, vámellenőrzésekhez és a legjobb gyakorlatok alkalmazásához.

Az SGS-nél egy sor független megfigyelési szolgáltatást kínálunk, amelyekkel javíthatja a teljesítményt, függetlenül attól, hogy a megfigyelési megbízás a vámellenőrzésre, a gondos eljárások ellenőrzésére, a tranzakciók felgyorsítására vagy a legjobb gyakorlatok alkalmazására irányulnak. A világ különböző kormányai a kiváló kormányzásra összpontosítanak szabályelvek alkalmazásával, tervezéssel és törvények alkalmazásával. Megfigyelési szolgáltatásaink kiegészítik a kormányzati tevékenységeket az ellenőrzésekkel, vizsgálatokkal, teszteléssel és tanúsítással. Megfigyelési szolgáltatásaink közé a következők tartoznak:

  • Speciális rakományinformációs szolgáltatás
  • Rakománykövetés
  • Tranzitkövetés
  • Nyomonkövethetőség
  • Speciális kereskedelmi információk
  • Törvényességi vizsgálatok
  • Nem intruzív vizsgálat

Műszaki segítséget és pénzügyi erőforrásokat mozgósíthatunk, megosztjuk szakértelmünket és kereskedelmi tapasztalatainkat a versenyképesség helyi piacon való növelésére, és megfigyelési szolgáltatásainkkal hozzájárulunk a fenntarthatóságra irányuló törekvésekhez.  

Az SGS független megfigyelési szolgáltatásai biztonságot és integritást kölcsönöznek üzleti életének, javítják az átláthatóságot, megvesztegetés elleni fellépést és a vonatkozó jogi kereteknek való megfelelést. Világszintű vezető ellenőrzési, tesztelési, vizsgálati és tanúsítási hírnevünkkel magabiztosan vezetheti be termékeit új piacokra és sikeresen előremozdíthatja kereskedelmi tevékenységeit. További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!