Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A Kína Tajvanon orvostechnikai eszközekeit értékesíteni kívánó cégeknek meg kell felelnie orvostechnikai eszközökre vonatkozó tajvani előírásoknak.

Az SGS egy azon néhány testület közül, amelyek a tajvani Műszaki Együttműködési Program, a TCP égisze alatt tevékenykedik, így a tajvani piacra szánt minőségrendszerek tanúsítását is elvégezhetjük. Szakértelmünknek köszönhetően a tanúsítást a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módon érheti el. A tajvani szabályozások értelmében a hivatalos tajvani forgalmazónak meg kell szereznie a forgalmazni kívánt orvostechnikai eszköz licenszét! Exporttevékenységet végző gyártóként nagy terjedelmű minőségi dokumentációt kell a forgalmazók és az Egészségügyi Minisztérium rendelkezésére bocsátania, amennyiben nem használja ki a TCP programunk nyújtotta előnyöket!

Amennyiben az SGS-t választja partnerének vállalata tanúsításához, az értékeléséket a tanúsítási szabványokhoz igazítjuk a benyújtandó dokumentumok mennyiségének és az engedélyezési idő csökkentésére. Minden a tajvani piacra betörni kívánó gyártó profitálhataz SGS CE jelölés és SGS UKAS akkreditált ISO 13458:2003 tanúsítványából.

Amennyiben székhelye Európában van, ISO 13458 szerinti jelentését speciális Tajvan TCP dokumentummal egészítjük ki, amely alátámasztja, hogy megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó tajvani előírásoknak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem szükséges további minőségügyi dokumentációt benyújtania.

Amennyiben székhelye az Egyesült Államokban vagy bárhol máshol van, hivatalos dokumentumot állítunk ki a tanúsított termékpalettáról, ami csökkenti a további papírmunkát!

Támogassa Ön is vállalata az orvostechnikai eszközök tajvani piacára való betörését az orvostechnikai eszközökre vonatkozó tajvani előírások betartásával és az SGS tanúsításával!