Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az orvostechnikai eszközeiket Hongkongnak értékesítő gyártóknak biztosítaniuk kell, hogy termékeik megfelelnek az Orvostechnikai Eszközök Adminisztrációs Ellenőrző Rendszerének, az MDACS követelményeinek, amely az Egészségügyi Minisztérium végrehajtó hivatalának, az Orvostechnikai Eszközöket Felügyelő Hongkongi Hatóság felelősségi körébe tartozik.

Az orvostechnikai eszközök hongkongi tanúsítása eltér a más országokban bevett sémáktól, és bár jelenleg törvény nem írja elő, a jövőben kötelező érvényű törvényi előírás váltja majd fel. Termékei piacra dobásához kérheti az értékelést és az önkéntes jegyzékbe vételt. Igazából ez minden olyan vállalat számára ajánlott, amely jelentős mennyiségben exportál a hongkongi piacra, illetve állami közbeszerzési eljáráson kíván indulni. A sikeres piacra jutás biztosítása érdekében vegye fel a kapcsolatot az SGS tapasztalt orvostechnikai eszköz auditoraival, akik tanácsokkal látják el Önt, és meghatározzák a piacra jutás legkorábbi időpontját.

Az SGS az orvostechnikai eszközöket felügyelő hongkongi hatóság által elismert megfelelőség-értékelő testület, amely képes elvégezni az Ön által a hongkongi piacra gyártott vagy ott értékesíteni kívánt orvostechnikai eszközök auditálását és a vonatkozó műszaki dokumentációk felülvizsgálatát. Ezt a sémát az in vitro diagnosztikai (IVD) eszközök belefoglalására már kibővítették, és várhatóan kötelező érvényű lesz a jövőben. A most önkéntesen elvégzett értékelés felkészíti vállalatát erre a módosításra.

Piacvezető szolgáltatásaink és globális tapasztalatunk ideális tanúsító partnerré teszi az SGS-t az orvostechnikai eszközök hongkongi tanúsításában, amelynek segítségével sokkal könnyebben értékesítheti orvostechnikai eszközeit Hongkong feltörekvő piacán. A megfelelő orvostechnikai eszköz tanúsítvány a megfelelő időben kulcsfontosságú az új szerződések elnyeréséhez, új termékek bevezetéséhez és az új piacok meghódításához.

Feleljen meg az orvostechnikai eszközök hongkongi Adminisztratív Ellenőrző Rendszerének (MDACS) az SGS auditjaival és műszaki ellenőrzéseivel!