Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Most az izgalmas a kereskedelem az ázsiai-csendes-óceáni régióban, ugyanis a tisztviselők igyekeznek növelni a kereskedelmet és megnyitni a piacokat, azonban a hatékony kereskedéshez Önnek teljes mértékben ki kell ismernie magát a szabályozási megfelelés és szabványok terén.   

A feltörekvő piacok nemzeti és regionális szinten is egyre gyorsabban fejlődnek, ezzel elősegítve a határon túli befektetéseket és az erős gazdasági növekedést. A minőségre, biztonságra, energiafogyasztásra, vegyi anyagok tartalomra, orvostechnikai eszközökre és korlátozott anyagokra vonatkozó szabványok és a megfelelés folyamatosan fejlődnek, és Önnek ismernie kell ezeket a változásokat a sikeres kereskedelem érdekében. Az SGS ázsiai-csendes-óceáni régióra szakosodott kereskedelmi szakértői hálózata biztosítja a szükséges szolgáltatásokat, hogy termékei megfeleljenek ezeknek a szabványoknak és szabályozásoknak.

 

Földrajzi elhelyezkedéshez alkalmazkodó szolgáltatásaink körét, köztük auditokat, ellenőrzéseket és tanúsítást nyújtunk a kereskedelem érdekében, így biztosítjuk, hogy termékei és szolgáltatásai megfelelnek az ázsiai és a csendes-óceáni régió szabályozásainak. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy gondoskodhasson arról, hogy termékei megfelelőek az ázsiai-csendes-óceáni piacra.