Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában szeretné forgalmazni termékeit, akkor azoknak meg kell felelniük az ottani, rájuk vonatkozó nemzeti biztonsági szabványoknak.

Az SGS országosan elismert vizsgálólaboratóriumként (NRTL) vizsgálja és tanúsítja az Ön USA-beli és kanadai piacra szánt termékeit (NRTL-tanúsítás).

Az Amerikai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hivatal (OSHA) által hivatalosan elismert vizsgálólaboratóriumként értékeljük és vizsgáljuk termékeit a következők meghatározása céljából:

  • Megfelelnek-e a nemzeti biztonsági szabványoknak
  • Az anyagok, a gyártás és a gyártási körülmények eleget tesznek-e a termékbiztonsági követelményeknek
  • A gyártó minőségbiztosítási rendszere garantálja-e a termékek folyamatos minőségét

Az SGS North America tanúsítja a termékek amerikai és kanadai szabványoknak való megfelelését harmadik felek által végzett vizsgálatok és tanúsítás révén, elismert vizsgálólaboratóriumaink OSHA által akkreditált helyszínein. Ha termékei megfelelnek az NRTL vizsgálati követelményeknek, feltüntetheti rajtuk az - ennek látható jelzéseként szolgáló - SGS North America jelet. Ez mind a gyártók, a beszállítók, a kiskereskedők, mind a szabályozó hatóságok és a vevők számára bizonyítja az Ön termékbiztonság iránti elköteleződését.

Tudjon meg többet az SGS-től arra vonatkozóan, milyen előnyökkel járhat terméke számára az általunk nyújtott USA-vizsgálat, kanadai tanúsítás, az NRTL listajelzés és az SGS North America jelzés.