Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az amerikai kontinensen való kereskedéshez és a piac teljes elérése érdekében teljes mértékben tisztában kell lennie a törvényileg előírt (vagy kormányzatilag utasított) rendszerekkel és meg kell felelnie azoknak.

Ezek a rendszerek vonatkozhatnak a termékbiztonságra, a fenntarthatóságra, a regisztrációs követelményekre vagy éppen az energiafogyasztásra. Termékeinek maradéktalanul meg kell felelniük a törvény által előírt rendszereknek, SGS kereskedelmi szakértőink tanácsokat nyújtanak Önnek e téren, ugyanis ismeretünk köre az amerikai kontinens helyi és regionális, törvényileg előírt rendszerek terén teljes és mindig naprakész.

Nem fog tudni kereskedni, ha termékei nem felelnek meg az amerikai, törvényileg szabályozott rendszereknek. Az SGS-nél vizsgálati, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatások széles körét nyújtjuk, és gondoskodunk arról, hogy termékei összhangban legyenek a követelményekkel, így nagyobb piaci hozzáférést és átlátható üzleti partneri kapcsolatokat biztosítunk.

Pártatlan és szakszerű harmadik fél általi támogatást nyújtunk kereskedelmi eljárásaihoz, és gondoskodunk a szükséges információkról az amerikai kontinensen való magabiztos kereskedéshez. Tudjon meg többet!