Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A fogyasztási és ipari cikkek importálása és exportálása összetett kereskedelmi ügylet, ennek egyik fő oka a törvényi és szabványi követelményeknek való megfelelés.

Ezek a biztonságra, energiafogyasztásra, vegyi anyagok tartalomra és korlátozott anyagokra vonatkozó követelmények az adott piacok nemzeti és nemzetközi szabványaitól függenek.

Az SGS-nél gondoskodunk a szükséges szolgáltatásokról, hogy biztos legyen, termékei megfelelnek a választott piaca által felállított követelményeknek. Vizsgálatokat, ellenőrzéseket és tanúsítást nyújtunk termékei megfelelősége érdekében, így gondoskodunk arról, hogy magabiztosan kereskedhessen.

Specializálódott intézményeink és kereskedelmi támogatásban szakértő csapataink elérhetőek szerte a világon, továbbá minden iparágban és szektorban tapasztalattal rendelkezünk a fogyasztási és ipari cikkekre vonatkozó szabályozásokról és szabványokról. Tudjon meg többet arról, hogy miként lehetünk segítségére a kereskedelmi megfelelésben és a fogyasztási és ipari cikkek importálása és exportálása terén.