Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tengerészeti és hajó-állapotfelmérési szolgáltatások az SGS-től - biztosítsa, hogy a harmadik felek hajói biztonságosak, céljuknak és minden vonatkozó előírásnak megfelelnek.

Akár hajókölcsönző, hajózási vállalatot vagy kikötői raktárat üzemeltet, harmadik felek hajóinak használata esetén Önnek kell gondosan kezelnie minden biztonsági, minőségi és környezetvédelmi kockázatot. Hasonlóan ügyelnie kell a szigorú törvényeknek betartására. Alapos hajó-állapotfelmérési rendszerünk segítségével könnyebben kezelheti a kockázatokat, és megbizonyosodhat a harmadik felektől származó vízi járművek megfelelőségéről.

Miért válassza az SGS tengerészeti és hajó-állapotfelmérési szolgáltatásait?

Szolgáltatásaink segítségével Ön:

  • Megbizonyosodhat a harmadik felektől származó, szállítmányozásra vagy termékek tengerentúli szállítására használt vízi járművek megfelelőségéről és alkalmasságáról
  • Szisztematikus biztonsági és minőségi kockázatértékelést kaphat a harmadik felektől származó vízi járművekről
  • Kiszervezheti bonyodalmas állapotfelmérési folyamatait egy tapasztalt tengerészekből, hajózási szakértőkből, biztonsági tanácsadókból és más szakemberekből álló professzionális csapatnak
  • Az Ön vállalati politikájának megfelelően elvégzett kiértékelést kaphat
  • Professzionális tengerészeti kockázatkezelést építhet be minőségirányítási rendszerébe

Bevált tengerészeti és hajó-állapotfelmérési szolgáltatások vezető szolgáltatótól

Széles körű tapasztalattal rendelkezünk a rakomány hajón történő minőségi és mennyiségi ellenőrzésében szerte a világban. Tengerészeti szakértőink kiértékelik az akkreditált vizsgálók által elvégzett állapotfelmérések eredményét. A vizsgálatok a Chemical Distribution Institute (CDI) tengerészeti programja, vagy az Oil Companies International Marine Forum (OCIMF) hajóvizsgálati jelentési programja (SIRE) szerint történnek.

Az értékelést alátámasztják a kikötői ellenőrzéstől, a parti őrségtől, a vízi jármű baleseti adataiból, a tulajdonos, illetve a jármű profiljából és más forrásokból származó vonatkozó adatok.

További információért a tengerészeti és hajó-állapotfelmérési szolgáltatásunk előnyeiről lépjen velünk kapcsolatba még ma!