Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS, mint világvezető az LNG képzési területén, biztosítja a szolgáltaátsok körét, az LNG iparhoz, támogatva az új szerződéseket, és projekt fejlesztéseket.

Továbbá átnézünk bármilyen új szerződést, az átfogó Eladási és Beszerzési Szerződési (SPA) átvilágítási folyamatunkon keresztül, mindemellett tanácsadói szolgáltatásokat is kínálunk a mintavételezési rendszerek, és az összetételi ellenőrzés, legnagyobb pontosságának biztosítására, valamint biztosítani tudunk személyre szabott felügyeleti szállítással kapcsolatos képzést is.

  • Eladási, és beszerzési szerződés áttekintése
  • Áttekintéseket végzünk:
  • Ellenőrízzük, hogy az SPA kapcsolatban van-e a temrinál telepítéssel, biztosítva hogy a temrinal megfeleljen a vevő, és az eladó között létrejött megállapodás követelményeinek.
  • Ellenőrízzük, hogy az összes mérés, tesztelés, és számítás a legutóbbi szabványok (iparilag elfogadott) szerint került-e elvégzésre

Ellenőrzi, hogy a számítási rész teljes, és hogy a teljes számítás elvégezhető a teljes információk alapján

Azonosítja az Ön végleges eredményeit az összes további számítási lehetőséggel szemben, a különböő normák/szabványok szerint, az elvégzett végső energia számításon keresztül

Mintavételi rendszer

A rajzok, és a rendszer teljes auditját végezzük a helyszínen, azonosítva, és helyesbítve bármiféle potenciális kérdést, a zindítási fázissal kapcsoaltosan. Összetétel változás ellenőrzése Az LNG instabilítása miatt, a különleges szállítmányok molekuláris összetevője változni fog a szállítás során.

A fedélzetre, a tartályokba betöltött összetevők alacsonyabb forrásponttal rendelkeznek, a nitrogén és metán első körben el fog párologni. Ennek eredménye a természetes "forrási" folyamat megváltozása, az összetételi folyamatok bruttó fűtőértékének (GHV) és sűrűságánek megváltozása, ezáltal módosulásra kerül maga az LNG érték is.Az SGS kifejlesztett egy adatbázist, hogy ellenőrízze az LN minőségi, és mennyiségi változásait a szállítás folyamán. Az egyes hajóutak be-, és kirakodási kikötőkben történő LNg adatainak megadásával, azonosítani tudjuk a trendeket, és meg tudjuk jósolni az összetételi változásokat a tapasztalatok alapján.

Az adatbázisunk jelenleg több ezer működési adatot tartalmaz, számos be-, kirakodási kikötőkból.

Az ügyfelektől származó összes információt bizalmasan kezeljük.

Az adatbázis nem csak arra van használva, hogy a kirakodási kikötőnél az elvért összetételt meg lehessen jósolni, hanem arra is, hogy használhatóan bizonyítsa a mintavételezés és az elemzés helyességét, a berakodási kikötőben, a sűrűség és a GHV újraszámítását a különböző normák és referencia hőmérsékletek szerint, és a különböző tartályhajók teljesítményének az összehasonlítását az ügyfél hajóhadán belül. Vita megoldása

Abban az esetben, ha a fő és/vagy a tartalék mintavételezési rendszer hibás, vagy ahol az eredmények kétségesek voltak, és nem találkoztak az elvárásokkal, ott azt kérjük a felhasználóinktól, hogy készítsenek egy szimulációt az előzetes adatok alapján, ezzel segítve a vita megoldását.

Az adatbázisaink arra is használhatóak, hogy azonosítsák, és megerősítsék, hogy vajon a mintavátelezési rendszer a be-, vagy a kirakodási kikötőnél hibázott-e

Felügyeleti szállítási képzés az Ön személyzete részére