Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Különböző szénhidrogének, és egyéb ipari gázok lényegesek a különböző üzemanyagok, és petrolkémiai gyártásban, amelyeket manapság az iparban használunk, és amelyek lényeges a modern élet részeinek felépítéséhez.

Az ezekkel az anyagokkal folytatott kereskedelem ma éppen annyira globális, mint amennyire rendkívül összetett. A gázok olyan nagy mennyiségben mozognak szerte a világon, olyan sok rendeltetési hely között, ami néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt. A szénhidrogén és kémiai gázok szállítása egy komplex, és speciális üzlet, nagyszerű profit potenciállal, de számos műszaki kihivással is, amelyekkel foglalkozni kell.

Minőség ellenőrzés, és kiváltképpen a gázok abszolút tisztaságának elelnőrzése lényeges a gyártóknak, a kereskedőknek, és az elosztóknak. Az SGS-nél teljes körű specifikációs teszteket végzünk a gázokra vonatkozó nemzetközi, országos, kereskedelmi vagy vállalatspecifikus szabványok szerint.

Gáz tesztelési képességeink

Laboratóriumi hálózatunk teljes körű tesztelési lehetőségeket kínál, beleértve a tisztaság mértékének rutinszerű meghatározását GC, GC-M és ahol lehetséges, a még fejlettebb GC-MS technikák segítségével. Biztosítjuk továbbá az alapvető fizikai paraméterek, pl. a fagyáspont, a sűrűség, a gőznyomás, és a harmat pont hagyományosabb meghatározását is. Laboratóriumaink globális hálózatának célja, hogy megfelelő kockázatkezelési adatokat biztosítson minden érdekelt fél számára.

Laborjaink gázminták elemzését végzik finomítók, raktárak, vegyi üzemek, tárolótartályok igényei szerint. Szintén biztosítjuk vagy a szabványos teszteket, a szerződés meghatározása szerint, vagy a kereskedeli specifikációkat, vagy a testre szabott vizsgálatot, amelynek célja a kockázat bizonyos megismerése (pl. COS tesztelés a gáz leromlott mintáin).

Miért az SGS?

Az SGS az első állomás az Ön számára a szénhidrogének és vegyipari gázok teljes skáláját felölelő tesztelési és felülvizsgálati szolgáltatások igényléséhez.

Az SGS azzal törekszik a laborminőség fenntartására és a szakmai jártasság figyelésére, hogy részt vesz mind belső, mind független ciklikus tesztelési programokban, amelyekhez belső és független ellenőrzések és szigorú tréning, valamint kompetencia-megfelelési szabványok járulnak. Az elemzőink világszerte dolgoznak a laboratóriumokban, amelyek a legújabb technológiákkal vannak felszerelve, és ezek közül számos ISO 17025 szerint akkreditált, lehetővé téve számunkra, hogy elemzési tesztelést kínáljunk Önnek, a legszigorúbb szabványok szerint.

Számos kulcsfontosságú ipari testület, szabványügyi szervezet és munkacsoport tagja vagyunk, ezek többek között az ASTM, az ISO, a CEN, az EI (Energia Intézet, korábban Kőolaj Intézet) és a IFIA is.

Az általunk végzett valamennyi olaj-, gáz-, kémiai anyag szállítmányozására vonatkozó kereskedelmi ellenőrzési felhatalmazása elfogadott kőolajipari- és petrolkémiai szabványokra alapozottak, mint például az API MPMS, UOP, GOST, ASTM, EN vagy IP teszt módszerek, illetve az ISO, a CEN vagy nemzeti, vagy regionális szabványügyi hivatalok által felállított specifikációkra támaszkodik. Az ügyfelek által rendelkezésre bocsátott, illetve beépített analitikai módszerek is használatosak, ha azok az előírások részét képezik. Ha szükség van rá, szintén segíthetünk kiválasztani az ügyfeleknek a legmegfelelőbb szabványokat, hogy idézhessék, és használhassák a hatékony kockázat menedzseléshez, egy lényeges ügyleten belül. Műszaki támogatást is kínálunk mindenféle kérdéseben, a munka gyakorlatokkal, a szabványokkal, és a technológiákkal kapcsolatosan.

Tudjon meg többet az SGS gáz tesztelési szolgáltatásairól.