Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A bitumen, és az aszfalt átmegy egy újjászületésen, eltávolítva az eléggé alacsony költségű, földi anyagokat, felcserélve a high-tech szerkezeti anyagokkal.

Ugyanekkor az igény hirtelen megnő. A nagy mennyiségi termék kombinációk, és a szigorú minőségi kritériumok jelentik azt, hogy a kereskedők aktívak a hely szükségletek hatékony menedzserlési eszközeiben, minden egyes rakomány esetén. Mialatt a díjak potenciálisan elfogadhatóak, még a legkisebb problémák is könnyen bizonyulhatnak költségesnek.

Az SGS átfogóan alkalmazható szolgáltatásokat kínál az aszfalt, és a bitumen szektorban, beleértve a mintavételezést, a kereskedelmi felügyeletet, az elemzést, és a rakomány kezelést.

Kérdések az aszfalt, és a bitumen szektorban

A legjelentősebb kérdések, amellyel a kereskedő, ebben a szektorban a beszállítói láncban szembesülni fog:

 • Tényleges mintavételezés
 • Minta kezelés
 • Az osztályzatok sokszínűsége, amelyek létrehozásra kerültek. A fokozatok helyileg kerültek meghatározásra, és külföldi finomítók által nem kerülnek használatra. Ezek a felvetések egyszerűen a legnagyobb kihívásnak szűmítanak ezen szektor kereskedelmét illetően.
 • Vizsgálat A sokféle fokozat, a tipikusan alacsony térfogattal, és a fontos tesztek számával, a legtöbb esetben nem nemzetközi, hanem helyi tényekként szerepelnek, amelyek bonyolulttá teszik az ismert szabványoknak való megfelelést.
 • Mérés A bitumen mennyiségi meghatározása, hasonló módon a minőségi fokozatokhoz, szörnyű töredezettséget mutat. A helyi felhasználó, és gyakorlat gyakran egyszerűen kiméri azt, de megkérdőjelezhetetlen igazség az, hogy a külső hatésok, őgy mint a rossz időjárás, a földrengések, és az elektromos áram fluktuációja is hatással van ezekre. A tény, hogy az aszfalt kezd nemzetközi szállítmánnyá vállni, még nehezebbé teszi a pontos mérést, a beszállítói láncon keresztül. Az ömlesztett anyagok, az ISO tartályok, a vonatos, és az úti tartály rakományok egymást felborítva találhatóak egy egyszerű ellátási láncban.

Aszfalt, és bitumen tesztelési szolgáltatás az SGS-től

Számos nemzeti, és nemzetközi előírás, és tesztelés van, amelyeket a különböző hatóságok, szeződések, és építési előírások szabnak meg szerte a világon. Az SGS-nél mi mindent megpróbálunk felkínálni az elfogadáshoz. Amit kínálunk:

 • A kereskedelmi ömlesztett rakományok elemzése az ASTM-hez, az ISO-hoz, az EN-hez, és a hasonló előírásokhoz
 • Az alapteljesítmény jellemzők elemzése, úgy mint:
  • Penetrációs számok
   • Szögbehatolási penetráció
   • Kúp penetráció
   • Keménység
   • Alakíthatóság
   • Olvadáspont
   • Sűrűség
   • Tároló ellenőrzése az oxidációs állapot megállapításához
   • Döngölt bitumen tesztelése, idővel a köteg élettartamának felbecslése

   Minőségi program

   Az SGS összes tesztelési laboratóriuma részese a nemzetközi szakmai teszt bitumenre vonatkozó előírásainak. Ezen kerek robin teszt úgy működik, mint egy teljesítmény jelző, és segít fenntartani a magas szintű minőséget, és megbízhatóságot, a mi laboratóriumunkból.

   Olaj-, gáz- és vegyszerszállítmányokra vonatkozó kereskedelmi vizsgálatainkat mindig az elfogadott alapvető benzingyártási és petrolkémiai szabványok, pl. az API, az MPMS, az ASTM, az UOP, a GOST, az EN vagy az IP tesztelési módszerek és az ISO, a CEN és a regionális és nemzeti szabványok és szervezetek által meghatározott specifikációkalapján végezzük.

   Az SGS számos kulcsfontosságú ipari testület, szabványügyi szervezet és munkacsoport tagja, ezek többek között az ASTM, az ISO, a CEN, az EI (Energia Intézet, korábban Kőolaj Intézet) és a IFIA is. Ahol szükséges, a szerződési specifikációkon keresztül használni tudunk felhasználói elemzői megoldásokat, és ezek az ügyfeleink által támogatásra is kerülnek. Ha szükséges, segíthetünk kiválasztani a felhasználóknak a legmegfelelőbb szabványokat a felhasználáshoz és/vagy a hivatkozáshoz a kockázat elemzés elősegítésére, a tranzakciókon belül. A műszaki támogató csapatunk mindig elérhető, hogy tanácsot adjon a szabványokra, a munka gyakorlatokra, és a felhasznált technológiákra vonatkozóan.

   Tudjon meg többet az SGS aszfalt, és bitumen teszteléséről