Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS Laroute üzemanyag adalékanyag kezelést biztosít, segítve a rakománytuladonosait a kezelési problémák megoldásában, és segíti a speciális szerződésbeli követelményeknek való megfelelést.

Kezelési nehézségek megoldása

A kezelési nehézségek főként a nyers olajjal, az üzemanyag olajjal, és a vákuum gázolajjal kapcsolatosan vannak. A leggyakrabban szükségessé váló kezelések a dermedés pontot érintik.

  • dermedéspont
    Az olajipari termékek, és nyers olajak a magas dermedési pontjuk miatt óvatos kezelést igényelnek, ha a környezeti hőmérséklet egyszer esetleg leesik, az olaj viasz megjelenési hőmérséklete (WAT) alá, ekkor dugulási probláma léphet fel, amely a szállítási módszerek, vagy a végső megérkezéskor lép fel. Példák erre:
  • Az olaj keresztül halad a hegyeken, ahol a csövezetéket üzemeltető cég a dermedésre vonatkoyó korlátozást vezet be, azért, hogy csökkentse a csővezeték eldugulásának a veszélyét, vagy
  • ha az olaj az SBM-en keresztül kerül kézbesítésre, mélytengeri csővezetéken. Ebben az esetben fontos, hogy a kézbesített olaj dermedési pontja jócskán alatta legyen a tengeri hőmérsékletnek, a paraffin lerakódás, és a lehetséges csővezeték eldugulás megakadályozása miatt

Biztonsági megfontolások

  • H2S tisztítás
    A hidrogén szulfid (H2S) temrészetes formában a savanyú nyers olajokban létezik, és összekoncentrálódhat a nehezebb üzemanyagolajokba,a finomítási folyamat alatt. A H2S koncentráció teszi az olaj szállítását, és kezelését különösen veszélyessé. A H2S veszély magával hozza a helyi korlátozásokat, a világ számos területén, a hajó tulajdonosoktól, a kikötői hatóságoktól, az olaj temrináloktól, és az olaj cégeken át, egészen a vállalati szintekig.

Szerződéses követelményeknek való megfelelés

A nyersolajat, és az olaj temrékeket gyakran a helyi előírások, és követelmények szerint jelölik. Ha a kereskedés a helyi területen kívül történik, akkor az olajat a vevő piaci megelégedésének megfelelően kell kezelni.

A kormányzatok különböző tiltásokat, és specifikációkat léptetnek érvénybe, az évszaktól függően, hogy az olaj annak megfelelően milyen feltételek mellett kezelhető könnyebben. Ay előűrösok völtoynak a hely, és ay évszak szerint. Az olajkereskedők ezért alap minőségű benzineket vásárolnak, és aztán ezeket összekeverik az előírásoknak megfelelően, a szükségletek szerint, hogy az eladói kapcsolatának megfelelő termék kerüljön előállításra. Ez a folyamat nagyon egyszerű is, vagy nagyon összetett is lehet, a szükséges előírások szerint, és esetleges javítások is előfordulhatnak.

A kezelés a szerződési előírások mentén kerülnek elvégzésre, általánosságban növelve a rakomány egységnyi értékét, a két út közül valamelyik módon:

  • Az értékbeli növekedés javítja az olaj piacképességét, és a hozzáadott költségek kisebbek, mint az értéknövekedés
  • Hozzáadott befektetés szükségeltetik, hogy megfeleljen a helyi piac követelményeinek

Miért az SGS Laroute?

Világvezetők vagyunk az adalékanyagok szolgáltatási szektorában, export, import kikötőket üzemeltetünk a régi Szovjet Unióban (FSU), a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában, Európában, és Észak Amerikában. A mi szolgáltatásunk egyedüli; semelyik másik cég sem biztosít hasonló mértékú globális lefedettséget, hasonló mértékű elérhető készleteket, berendezést, és kikötő hozzáférést.

Jelenleg éves szinten a 40 millió MT-át meghaladó nyers olajat, és olajipari terméket kezelünk. 36 országban működünk, az adalékanyag készletünk megfelel a helyi piac követelményeinek.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS Laroute szolgáltatásai hogyan tudják az Ön műveleteit támogatni.