Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ellenőrzési szolgáltatások az SGS-től – a kockázatcsökkenés továbbá a minőség- és mennyiségellenőrzés biztosítják, hogy Ön megfelel a vonatkozó szabályozási követelményeknek.

Ellenőrző programjaink lehetővé teszik az Ön számára, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek következetesen megfelelnek az Ön által elvárt magas szintű szabványoknak. Továbbá segíthetünk Önnek megfelelni a különböző régiók és piacok egészségre, biztonságra és környezetre vonatkozó összetett szabályozási követelményeinek.

Ellenőrző szolgáltatásaink segítenek Önnek a lehető legkorábban rávilágítani a hibákra, így változtathat, ahol szükséges, és elkerülheti termékei gyártásában vagy szállításában történő fennakadás költségeit. Ez azt jelenti, hogy Ön csökkentheti a termékvisszahívások és egyéb olyan problémák kockázatait, amelyek nyereségére vagy márkája hosszú távú jó megítélésére káros hatással lehetnének.

A Gabona- és Takarmánykereskedők Nemzetközi Szövetségének (GAFTA) vizsgáló és ellenőrző tagjaként a ellnőrizni, igazolni és vizsgálni tudjuk a Gafta Szerződési Feltételeinek megfelelően árult valamennyi árufajtát, valamint tanácsadást végzünk ezen árucikkek esetén. Ezen kívül az Olajosmag Forgalmazók Nemzetközi Szövetségének (FOSFA) is vizsgáló és ellenőrző tagja vagyunk, így elősegíthetjük az olajosmagvakkal, olajokkal és zsírokkal folytatott kereskedelmét.