Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az olajos magvak zsírsav profiljának meghatározásával egészségesebb élelmiszeripari termékeket kínálhat a fogyasztóknak.

Az SGS elemzi az olajos magvakat (mint pl.: szójabab, napraforgó, pórsáfrány, földi mogyoró, repce és lenmag), hogy meghatározza azok zsírsav összetételét.

Olajos vetőmagvak termesztési projektjeivel is támogathatjuk erőfeszítéseit és segítünk létrehozni az Önnek megfelelő magvakat néhány kiválasztott mag eredményei alapján. Jóváhagyott vetőmagvizsgálati módszereinkkel biztosítjuk a vizsgálati pontosságot. Szerves oldószerrel vonjuk ki az olajat az egyes magvakból, vagy átlagolt ömlesztett termény mintákból, majd a zsírsavakat zsírsav-metilészterekké alakítjuk (FAME).

Gyors eredmények

Gáz kromatográfot (GC) használunk az illékony zsírsav-metilészterek elemzéséhez. Akár napi 300 mintát meg tudunk vizsgálni, legyen szó akár átlagmintáról, egyetlen magról vagy magtöredékről. Általában 48 órán belül az eredmények rendelkezésre állnak, melyek az összes zsírsav százalékos arányát jelenítik meg.

Függetlenségünkről, integritásunkról és innovációs képességünkről szóló hírnevünk megtartása és öregbítése végett olajelemzési tevékenységet végző laboratóriumaink szigorú irányelvek betartása és az akkreditált ISO 9001:2008 tanúsítvány szerint működnek.

Tudjon meg többet arról, hogy járulhat hozzá az SGS vállalat egészségesebb élelmiszeripari termékek előállításához és ezáltal a fogyasztói elégedettség növeléséhez. Lépjen velünk kapcsolatba most!