Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Takarmányok és összetevőik vizsgálata az SGS-től - biztosítja takarmányai és azok összetevői minőségét.

A takarmányok és összetevőik minőségének biztosítása érdekében Önnek gyors és hatékony vizsgálatokra van szüksége. Átfogó vizsgálati szolgáltatásaink segítenek a minőség gyors és megbízható megállapításában, valamint a szennyező anyagok szűrését is végezzük, például melamin, antibiotikum és genetikailag módosított szervezetek (GMO).

A takarmányok és összetevőik vizsgálatát végző szolgáltatások piaci vezetőjeként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. A legkorzserűbb technológiával, legújabb módszerekkel és szakértő tudományos és technikus munkatársakkal laboratóriumaink a pontosság és integritás legmagasabb színvonalát nyújtják Önnek világszerte.

A Gabona- és Takarmánykereskedők Nemzetközi Szövetségének (GAFTA) vizsgáló és ellenőrző tagjaként a Gafta Szerződési Feltételeinek megfelelően árult valamennyi árufajtát (gabona, hüvelyesek, rizs, általános termékek, fűszerek és takarmányok) meg tudjuk vizsgálni, igazolni, ellenőrizni tudjuk azokat, valamint tanácsadást is végzünk.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megbeszélje munkatársainkkal, hogy a takarmányokra és összetevőikre vizsgálati szolgáltatásaink hogyan segíthetnek Önnek a minőség biztosításában.