Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS ISO 26000 tudatossági képzését úgy állítottuk össze, hogy segítsen önnek megérteni az ISO 26000 szabvány alapvető elveit és a társadalmilag felelős rendszerek vállalati integrálásának módjait.

Az ISO 26000 szabványt a fenntartható fejlődés elősegítéséért vezették be: útmutatást nyújt a szervezeteknek, miként vehetnek részt társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységekben. A globális szervezeteket arra ösztönzik, hogy a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos stratégiáikat az ISO 26000 szabványnak megfelelően alakítsák ki.

A képzés segítségével a résztvevők megismerkedhetnek az ISO 26000 szabvány alapvető céljával és az útmutató, a helyi iparági gyakorlatok valamint a vonatkozó jogszabályi keretrendszer tartalmával és egymáshoz való viszonyával. A képzés a társadalmilag felelős vállalati magatartás eredményeinek és fejlesztésének jelentőségére is felhívja a figyelmet.

A képzés bevezetést nyújt mindenki számára, aki az ISO 26000 szabványra épülő társadalmi felelősségvállalási rendszer fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Ha a társadalmi rendszerekhez kapcsolódó más képzésben, például belső ellenőrzés vagy vezető auditor tanfolyamon is részt kíván venni, akkor ezen a tanfolyamon olyan ismereteket is szerezhet az ISO 26000 szabvánnyal kapcsolatban, amelyre bátran építheti ellenőri készségeit.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

A képzésen való részvételnek nem előfeltétele a társadalmi felelősségvállalási rendszerek vagy az ISO 26000 szabvány terén szerzett jártasság.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, hogy bővebb felvilágosítást adhassunk az ISO 26000 tudatossági képzéssel kapcsolatban.