Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Auditorképzések az SGS-től – sajátítsa el a belső auditáláshoz, tanúsító auditáláshoz és a professzionális vezető auditor képesítéshez szükséges készségeket.

Számos szabvány, szabályozás és vezetői gyakorlat terén kínálunk Önnek auditortanfolyamot. Tanfolyamainkat az Ön szükségleteinek megfelelően építettük fel, ami segít a résztvevőknek az életpályájuk erősítéséhez szükséges szakmai készségek fejlesztésében, az Ön által képviselt szervezet kockázatának csökkentésében és versenyelőnyének növelésében.

Miért az SGS auditorképzését válassza?

Az auditorképzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Sokszínű tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat bocsátunk rendelkezésére, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Az auditor-tanfolyamokkal kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba velünk.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.