Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A jó hírnevét veszélyeztető kockázatok csökkentése érdekében részletes menedzsment tervet kell készítenie a beszállítói láncról.

Az SGS szolgáltatásaival a vizsgálatok, ellenőrzés és tesztelés során hatékonyan kezelheti a beszállítói lánc potenciális kockázatait. Megvizsgáljuk a beszállítói lánc biztonságát a biztonsági ellenőrzésekkel, amelyek biztosítják a lopás, korrupció és megvesztegetés lehető legalacsonyabb szinten tartását. Tanúsítási szolgáltatásainkkal a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő beszállítói lánc menedzsmentet biztosíthat. A hatékony adatkezelési rendszerekkel bizonyítékot szolgáltathat az alkalmazott minőségi elvárásokról az érdekelteknek és ügyfeleinek. Képzési programjainkkal biztosíthatja a legjobb gyakorlatok érvényesítését a szervezetben.

Világszintű, több iparágra kiterjedő hálózatunk és elérhetőségünk garantálja a legújabb információkhoz és az iparágra vonatkozó legfrissebb módszerekhez való hozzáférést. Hívja fel szakértői csapatunkat most és kérjen tanácsot!