Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS minden tevékenységének kulcs szerepét képezi az integritás. Mivel a mi szervezetünk társadalmilag felelős, így független, átlátható szolgáltatásokat tudunk nyújtani, amelyek növelik üzleti vállalkozása értékét, szélesítik hatókörét és új piacokat hódíthat meg.

A társadalom és a környezet védelme, valamint a fenntartható jövő elősegítése érdekében az üzleti világ tele van szabályozási szabványokkal és megfelelőségi követelményekkel. A vásárlók és fogyasztók a társadalmi felelősségvállalás alapján tesznek különbséget a márkák között. Új piacok elérése és részvényesei elvárásainak felülmúlása érdekében meg kell bizonyosodnia arról, hogy a tervezési szakasztól kezdve a gyártáson át a kiszállításig, üzleti vállalkozása minden szempont szerint társadalmilag felelős.

Auditok, ellenőrzések, képzések és tanúsítási szolgáltatások sorát nyújtjuk, hogy felmérjük teljesítményét a társadalmi felelősség szabványaihoz viszonyítva és biztosítsuk a nemzetközi legjobb gyakorlatokat. Kilátásaink segítségével társadalmi felelősséget vállalhat, amely segítségével figyelembe veheti személyzete, a nemzetközi társadalom és világunk környezetét és egészségét. Mi rendelkezünk a legnagyobb, társadalmi felelősségvállalás terén magasan szakképzett és tapasztalt hálózattal a világon, így irányelveiről világos képet biztosítunk és egy társadalmilag felelős jövő irányába vezetjük Önt. Tudjon meg többet!