Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A globalizáció és a megnövekedett fogyasztói tudatosság következtében nagyobb felelősség nehezedik a vállalatokra azzal kapcsolatban, hogy az értékesített termékek biztonságos munkafeltételek között, tisztességes munkadíj ellenében és a termelésben résztvevők alapvető emberi jogainak tiszteletben tartása mellett készüljenek.

A negatív médiavisszhang – annak a sejtetése, hogy egy cég nem tartja tiszteletben a szabványokat – olyan károkat tud okozni jó hírnevének, melyek az értékesítésre és a nyereségességre is kihathatnak.

Az SGS társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó specializált szolgáltatásai között említhetjük a nemzetközileg elfogadott szabályzatok és szabványok alapján végzett auditokat, melyek segítségével a legújabb szigorú követelményeknek is eleget tehet.

A társadalmi megfelelést auditáló szakembereink egész világra kiterjedő, hatalmas hálózatának bázisai a főbb ellátó országokban találhatók. Vállalati felelősségvállalás szakértőink globális csapatának támogatásával a monitoringtevékenységek kiegészítéseként képzéssel és a termelőegységek támogatásával mozdítjuk elő a fejlődést. Megnyugtató, hogy nagyteljesítményű adatkezelő rendszereinknek köszönhetően a folyamatos megfelelőség bizonyítékai minden érintett számára rendelkezésre állnak.

Lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén kínált megoldásainkkal versenyelőnyt szerezhessen!