Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés segítségével a vállalati felelősségvállaláshoz kapcsolódó szabványok és bevált eszközök terén gyarapíthatja ismereteit és készségeit.

Napjaink üzleti világában felértékelődött az érintettek elvárásainak hatékony kezelése és a megfelelő válaszok megadása, a fenntarthatósági jelentések, hitelesítési folyamatok és az AA 1000 szabvány alapelvei és beszámolási útmutatója alkalmazásának a szerepe. Az ötnapos tanfolyam a vállalati felelősségvállalási jelentések elkészítéséért felelős és az ahhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokat kínáló személyeknek szól; a képzés segítségével mindezeket a területeket mélységükben ismerhetik meg.

A tanfolyam négy modulból áll, amelyet önállóan vagy kombinálva lehet elvégezni. A négy modul elvégzésével Ön:

  • megismerheti a vállalati felelősségvállalás, fenntarthatóság, beszámolás és hitelesítés eszközeit, szabványait és folyamatait, valamint ezek kapcsolatát az üzleti alapfolyamatokkal
  • számot adhat az alábbi alapelvek és szabványok alkalmazásáról: AA1000 Assurance szabvány (AA1000AS); Stakeholder Engagement (érintettek bevonása) szabvány (AA1000SES); egyéb vonatkozó szabvány és beszámolási irányelv (pl. GRI G3, ISAE3000 és ISO 26000)
  • Hitelesítési szakemberként a résztvevő a fenntarthatósági jelentés értékelése során a belefoglalás, lényegesség és érzékenység alapelveit („Principles of Inclusivity, Materiality and Responsiveness”) alkalmazza.

A tanfolyam sikeres elvégzése esetén a résztvevő eleget tesz az alapszintű Certified Sustainability Assurance Practitioner (CSAP – bejegyzett fenntarthatóság-hitelesítési szakember) képesítés követelményeinek.

Az SGS vállalati felelősségvállalás képzésének előnyeivel kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba SGS szakértőjével még ma!