Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Megvalósítási képzés az SGS-től – szerezze meg azokat a készségeket, melyekkel megfelelhet a vonatkozó iparági előírásoknak, szabványoknak és bevált gyakorlatnak!

Átfogó képzési palettánk segítségével megszerezheti azokat a készségeket, amelyek nélkül vállalata nem valósíthatja meg a szabványok és előírások betartásában nélkülözhetetlen irányítási rendszereket. Tanfolyamaink célközönsége a folyamatirányításért felelős vállalati vezetőkből és felügyelőkből áll. A világ számos szabványát és kezdeményezését bemutató színes portfoliónkat vezető iparági szakértőkből álló csapatunk állította össze.

Miért válassza az SGS műszaki tanfolyamait?

A megvalósítási képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.