Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg alapozó képzésünk segítségével az FSC™ felügyeleti lánc szabványát és tanúsítását, tudja meg, hogyan kell ezeket alkalmazni az Ön szervezetére.

A képzés bevezetést nyújt az FSC CoC szabványába és segít a tanulóknak meghatározni a fatermékek eredetét és bizonyítékkal alátámasztani, hogy ezek a termékek tanúsított erdőkből vagy egyéb megbízható forrásokból származnak.

FSC felügyeleti lánc, alapvető rendszerek: a tanfolyam célkitűzései

Az FSC felügyeleti lánc tanúsításra vonatkozó szabványát (STD-40-004 V3-0, az FSC CoC szabványa) alapul véve a képzés elvégzésével a tanulók a következő témákról szereznek ismereteket:

 •  CoC rendszerek és normatív dokumentumok
 • FSC CoC szabványa:
  • Hatóköre és általános információk
  • I. rész: Egyetemes követelmények
  • II. rész: A CoC reklamációk ellenőrzése
  • III. rész: Kiegészítő követelmények
  • IV. rész: Jogosultsági kritériumok

A tanfolyam elvégzéséhez minden tanulótól megkövetelt a 100%-os részvétel, valamint az FSC felügyeleti lánc tanúsítás szabványának és a normatív dokumentumok megfelelő szintű ismerete Az egynapos kurzus sikeres elvégzését követően a tanulók részvételi tanúsítást kapnak.

Miért válassza az SGS FSC felügyeleti lánc tanúsítási képzését?

A szakmai képzések piacvezetőjeként sokéves, globális tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a hatékony tanulást és a fejlődési lehetőségeket. Külön odafigyelünk az egyéni tanulókra, a csapatokra és a cégekre, ösztönözzük a tehetségeket és lehetővé tesszük a folyamatos szervezeti fejlődést. Szakértőink partnerként kezelik a tanfolyam résztvevőit, kijelölik a fejlődési célkitűzéseket és támogatják a szakmai előrehaladásukat.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet az erdészeti termékekről szóló képzésekről.