Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fokozza üzleti tevékenységét, vonzzon több eseményt és kimagaslóbb tehetségeket szervezetébe a fenntartható eseménymenedzsment szabványa, a ISO 20121 alapján történő tanúsítással.

Az SGS segítségére lehet abban, hogy szervezetének, telephelyeinek és eseményeinek környezeti teljesítménye javuljon, és bemutathassa a fenntarthatósági irányítási rendszer iránti elkötelezettségét. A ISO 20121 szabvány alapján végzett értékelésünkkel csökkentheti az események környezeti hatását, és ezzel javíthatja fenntarthatóságukat.

Az események különféle szinteken fejtik ki hatásukat a környezetre és a gazdaságra, ilyen lehet a víz- és energiafelhasználás, a szilárdhulladék keletkezése, a biodiverzitás megváltozása, az alkalmazottak és a szállítók kiválasztása. A ISO 20121 fenntarthatósági irányítási rendszer segítségével Ön reális célokat tűzhet ki és érhet el, miközben a legjobb gyakorlat (best practice) megvalósításához szükséges szabályokat és eljárásokat is megvalósítja.

A ISO 20121 tanúsításhoz kapcsolódó értékelések és auditszolgáltatások teljes választékát kínáljuk Önnek. Képezze csapatát az SGS által vezetett, a megvalósítás és az audit folyamatairól szóló tanfolyamokon és műhelymunkában. Amikor felkészült, akkor elvégezhetjük a kapcsolódó értékelést és tanúsító auditokat.

Fenntarthatósági irányítási rendszerében szervezete és eseménye ellátási lánca ugyanolyan fontos. A beszállítói audit elvégzésével a világ bármely pontján ellenőrizni tudjuk az Ön ellátási láncát.

A szabvány – a helyi kézműves bemutatótól a nagyszabású rendezvényig – bármely eseményre alkalmazható, az esemény gazdáját, szervezőjét és beszállítóit érinti. Mutassa be a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét: bízza meg az SGS-t az Ön ISO 20121 eseménymenedzsment rendszerének értékelésével és auditálásával.