Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS helyszíni mintavételezési és elemzési szolgáltatások széles választékát nyújtja talajvízkutakhoz. Ezzel lehetővé teszi az Ön számára, hogy vízi erőforrásait felhasználhassa munkaterülete biztonsága és termelőképessége növeléséhez, és a környezetvédelmi szabályok betartásához. További tájékoztatásért keresse szakértőinket még ma!

Termelékenysége növelése érdekében az SGS talajvízkút-vizsgálati szolgáltatásával átvizsgálja használt és nem használt kútjait, és felülvizsgálja a kúttelepítést. Talajvízkút-szolgáltatásokat nyújtó csapatunk kivizsgálja azokat a körülményeket, melyek akadályozhatják a kutak optimális működését. Emellett részletes felvilágosítással szolgálunk talajvízkútjának tulajdonságairól, ami az újonnan felfedezett kutak beüzemeléséhez vagy régi kutak újbóli üzembe helyezéséhez szükséges. Megfigyelő kutak telepítésére irányuló szolgáltatásaink a talajvízzel kapcsolatos nélkülözhetetlen információval szolgálhatnak Önnek. Azonosíthatóak a rejtett kockázatforrások és megelőzhető a környezetszennyezés. Rendszeres jelentéseink felhasználhatók vízkitermelési engedélykérelmek és engedélyek támogatásához, illetve szükség esetén tisztítási tervek elkészítéséhez.

A vízminőségi problémák kezelésének területén nemzetközi szinten szerzett többéves tapasztalatunkkal biztosítjuk Önt arról, hogy talajvíz-problémáira megfelelő megoldással tudunk szolgálni. Akkreditált személyzetünk globális hálózatokkal rendelkezik és partnervállalatokkal tart kapcsolatot, amelyek diagráf szolgáltatásokra specializálódnak. Szolgáltatásainkba beletartozik a mérések értelmezése és a telephelyére vonatkozó tanácsadás az eredmények alapján. Az Önnek átnyújtott teljes profil érdekében kútvizsgálatunk során megvizsgáljuk diagráfjait, a helyszíni fúrásnapolókat és a rögzített adatokat is. Igény szerint ellenőrizhetjük a piezométerek telepítését és távoli monitorozással rendszeresen felügyelhetjük azokat. Ha kútja már egy ideje használatban van, megvizsgálhatjuk a telepített szűrőrendszerek épségét. Felderíthetjük a szennyeződés megelőzésére használt bentonit elzáróba jutott esetleges szivárgásokat.

Személyre szabott javaslatainkkal optimalizálhatja talajvízkútja működését. Hívjon minket még ma, hogy hasznát vegye széleskörű tapasztalatunknak!