Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Alapos kockázatfelmérés az SGS-től környezetterhelése minimalizálása valamint üzleti hírneve és működési hatékonysága javítása érdekében.

A környezetvédelmi kockázatkezelés alapvető része projektje megtervezésének. Időt és pénzt takaríthat meg, ha folyamataiba hatékonyságot visz - ez jelentheti a különbséget a projekt sikere vagy bukása között. Környezeti értékelésünk azonosítja a lehetséges jövőbeli veszélyeket és kihívásokat, hogy csökkenthesse a telephelyét használók egészségét és a helyi környezetét terhelő káros hatásokat. A forgatókönyvek megvizsgálása és a jövőbeli kihívások azonosítása révén kockázatfelméréssel biztosítjuk, hogy a telephelye jövőjét befolyásoló minden lehetőségre felkészülhessen. Ezáltal azonnal választ adhat a már meglévő problémákra, például szennyezési forrásokra is, amivel elkerülheti a későbbi költséges remediációt.

Kockázatfelmérésünk figyel az emberi egészségre, a talajvíz- és felszínivíz-erőforrásokra és a helyi ökoszisztémákra is. A biológiai produkció számos környezetvédelmi előnnyel jár, de fenntarthatósági kihívásokat is támaszt, mert az új bioüzemanyag-ültetvények káros hatással lehetnek a törékeny ökoszisztémákra. A változtatásnak kitett területek tanulmányozásával és számítógépes leképezés használatával felmérhetjük a változás lehetséges hatását.

Kockázatfelmérés után tapasztalt csapataink megfontolhatják azokat a korrigáló intézkedéseket, amelyek projektje sikeréhez és a vonatkozó szabályozásoknak való megfeleléshez szükségesek.

A telephelye talaja szennyezetté válhat, és kockázatot jelenthet a környezetre, az emberi egészségre és működése fenntarthatóságára. Többféle szoftvert és a legmodernebb számítógépes leképezést használjuk a kockázatot jelentő területek ábrázolására, hogy Ön láthassa, milyen mértékű lépésekre van szükség. Felmérésünk konklúziói meghatározzák, szükséges-e bármilyen remediációs vagy kiigazító eljárás projektje sikeréhez és a vonatkozó jogszabályok betartásához.

Hívja tapasztalt csapatunkat még ma egy személyre szabott akciótervért.