Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS laboratóriumi kiszervezési szolgáltatások teljes skáláját kínálja. Hívja tapasztalt környezetvédelmi csapatunkat még ma, és beszéljen meg egy vállalatához illő üzleti modellt!

A üzleti világban ma nagy a verseny, a vállalatok az egyre növekvő nyomás alatt igyekeznek csökkenteni költségeiket, különösen a melléktevékenységeket illetően. Ha a környezeti monitoring, tesztelés és elemzés nem a fő tevékenysége, miért verné magát pluszköltségbe azzal, hogy ezt a szolgáltatást nyújtja? Használja ki laboratóriumi kiszervezési és offshore vizsgálati szolgáltatásunkat! Üzleti szükségleteit úgy is kielégítheti, hogy közben csökkenti működési költségeit.

Hagyja ránk a laboratóriumi vizsgálatok tervezésének és működtetésének költségeit, és csökkentse a számos beszállítóval való kapcsolattartás terhét. Használja ki tudásbázisunkat és kapcsolattartóink nemzetközi hálózatát projektek széles skálájában, legyen az mezőgazdaság, bányászat, olaj- vagy földgázipar. Környezetvédelmi kiszervezési megoldásainkba beletartozik a célnak megfelelően épített, helyszíni laboratóriumok felállítása, hogy vállalati tevékenységeit teljesen integrálhassuk elemzéseink széles körű hálózatába. Szükség esetén átvehetjük a laboratóriumi eszközöket, felszereléseket és kulcsfontosságú alkalmazottakat.

Előnyt szerezhet versenytársaival szemben, ha fő üzleti céljaira fordítja figyelmét, és a környezetvédelmi vizsgálatokra vonatkozó szolgáltatást a mi szakértő kezeinkbe helyezi. Hívja tapasztalt csapatunkat még ma egy egylépéses megoldásért minden laboratóriumi vizsgálati igényére!